Produsele Noastre

Alegând produsele noastre, poţi fi sigur că primeşti suplimente alimentare de cea mai bună calitate. Toate suplimentele noastre sunt produse în Norvegia cu respectarea strictă a normelor de calitate şi puritate.

OmegaMarine Forte+ pentru o lună

OmegaMarine Forte+ este un supliment alimentar produs în Norvegia care conţine acizi graşi Omega-3 şi vitamina D rază de soare. Ingredientele din OmegaMarine Forte+ au efecte documentate.

Află mai multe

OmegaMarine Forte+ pentru un an

OmegaMarine Forte+ este un supliment alimentar produs în Norvegia care conţine acizi graşi Omega-3 şi vitamina D rază de soare. Ingredientele din OmegaMarine Forte+ au efecte documentate.

Află mai multe

FlexiMed pentru un an

FlexiMed este un supliment alimentar norvegian inovator care oferă îngrijire adecvată cartilajului articular și oaselor. Conține ingrediente unice precum glucozamină, colagen și calciu marin obţinut printr-o metodă de producție brevetată.

Află mai multe

Vitamina K2+ pentru un an

Vitamina K2+ conține menaquinonă MK7, una dintre formele de vitamina K2 (75 µg), combinată cu vitamina D3 (5 µg), deci doar 1 capsulă pe zi este suficient. Are un efect benefic asupra oaselor și contribuie la coagularea normală a sângelui.

Află mai multe

ProLetto® Plus pentru 1 an

ProLetto® Plus este o combinaţie unică de 5 ingrediente naturale: licopenă, inulină, zinc, seleniu şi extras de Saw Palmetto. Ingredientele suplimentelui ProLetto® Plus contribuie la menţinerea funcţionării normale a sistemului urinar, a prostatei, a sanătăţii sistemului reproductiv, precum şi la menţinerea concentraţiei normale de testosteron şi a funcţionării normale a sistemului imunitar.

Află mai multe

MemoComplex® pentru 1 an

MemoComplex® – memorie şi concentrare.
MemoComplex®  beneficiază de o formulă norvegiană unică, care susţine funcţionarea creierului

Află mai multe

CholestControl™ pentru 1 an

Aliatul tău în lupta împotriva colesterolului!
CholestControl™ este un supliment alimentar modern bazat pe o formulă norvegiană. Ingredientele sale au fost atent selectate pentru a menţine un nivel adecvat al colesterolului în sânge. În plus, este bun pentru inimă şi circulaţia sângelui.

Află mai multe

ProMan® Plus pentru 1 an

Suport natural pentru vitalitatea dumneavoastră.
ProMan® Plus este un supliment alimentar dezvoltat în Norvegia pentru bărbaţi pretenţioşi. Douăsprezece ingrediente atent selectate funcţionează în sinergie totală pentru un efect maxim. Acestea întăresc rezistenţa, performanţa şi vitalitatea.

Află mai multe

Multivitamine+ pentru 1 an

Multivitamine+ Supliment alimentar complex de vitamine și minerale
Un supliment alimentar de înaltă calitate produs în Norvegia care conține 20 de vitamine și minerale, absolut suficient pentru a satisface nevoile zilnice. Multivitamine+ este un complex de compuși organici, iar administrarea unui comprimat zilnic asigură toate nevoile corpului pentru aceste elemente. O formulă echilibrată, un singur comprimat asigură sănătate la toate nivelurile, precum și un efect pozitiv asupra aspectului fizic.

Află mai multe

Magneziu B6+ pentru 1 an

Magneziu B6+ Supliment alimentar
Este un supliment alimentar de înaltă calitate produs în Norvegia, care conține toate ingredientele necesare pentru buna funcționare a sistemului nervos. Magneziul și vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Află mai multe

Vitamina C+ pentru 1 an

Vitamina C+ Supliment alimentar
Este un supliment alimentar de înaltă calitate produs în Norvegia, care conține toate ingredientele necesare pentru buna funcționare a sistemului imunitar. Vitamina C contribuie la menţinerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul și exerciţiilor fizice intense şi după acestea.

Află mai multe

Vitamina D+ pentru 1 an

Vitamina D+ supliment alimentar
Un comprimat pe zi acoperă 500% din aportul zilnic recomandat de vitamina D.

1 comprimat pe zi

  • continut ridicat de vitamina D3
  • produs norvegian

Află mai multe

REDUXIN FORTE PACHETUL PENTRU 2 LUNI

Scădeţi în greutate sigur şi eficient!
ReduXin Forte este un supliment alimentar natural cu o formulă trivalentă unică. Acesta conţine glucomanan, singura substanţă care contribuie la scăderea în greutate avizată favorabil de EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranţă Alimentară).

Află mai multe

  • Livrare la dvs. acasă
  • Peste 10 ani de experienţă
  • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului