OmegaMarine Forte+ pentru un an

OmegaMarine Forte+ pentru un an

Evaluare: 5 din 5.
 • Omega-3 de înaltă calitate din Norvegia
 • Acizii graşi Omega 3 (DHA and EPA) sunt buni pentru inimă, minte şi ochi
 • Fabricat din ulei de somon norvegian care trăiește în apele reci arctice din nordul Norvegiei
 • De la peşte la ulei de peşte în mai puţin de 75 de minute – prospeţimea este cheia!
 • Dimensiuni reduse, capsule uşor de înghiţit
 • Fără gust de peşte
 • Primul supliment Omega-3 din lume cu certificat Norvegian ORIVO
 • Îmbogăţit cu vitamina D3 care întăreşte imunitatea dumneavoastră
 • Doar două capsule pe zi!

OmegaMarine Forte+ este conceput pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și puritate, atrăgând pe cei care sunt în căutarea celui mai bun Omega-3 marin disponibil.

OmegaMarine Forte + oferă o sursă bogată de acizi grași esențiali DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic) pentru a ajuta la menținerea sănătății și a bunăstării. EPA și DHA sunt clasificate ca acizi grași esențiali, deoarece nu pot fi produși eficient de către organism și trebuie obținuți prin alimentaţie.

DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului1 şi la menţierea vederii1 normale
DHA și EPA contribuie la funcția normală a inimii2

1Efectul benefic se obţine în condițiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA.
2Efectul benefic se obţine cu un aport zilnic de 250 mg de DHA și EPA.

Din păcate, eu și familia mea nu mâncăm des pește. Dar OmegaMarine Forte + este soluția perfectă pentru acest lucru și mă simt foarte bine când îl iau. Nu ar trebui să fie un capriciu, ci un angajament pe termen lung.

Liga, Rūjiena, Latvia

Am găsit oferta pe internet. Pentru mine a fost important că OmegaMarine Forte + este primul supliment Omega-3 din lume care are certificat ORIVO. Îl iau de trei ani. Am simțit efecte pozitive aproape imediat. De aceea nu voi renunța niciodată la el!

Tomek, Radom, Poland

Am primit recent al 7-lea transport anual al suplimentului alimentar OmegaMarine Forte +. Nu am avut niodată probleme; expedierile ajung la timp, sistemul de plată este clar, rezultatul unei excelente munci în echipă și a unei atenţii speciale acordate clienților.

Vida, Vilnius, Lithuania

Folosesc OmegaMarine Forte + deja de 5 ani. Nu mănânc suficient de mult peşte, de aceea am ales suplimentul alimentar Omega-3, pentru întreţinerea inimii, a minţii şi a ochilor.

Mirosława şi fiica ei Młynary, Polonia

Beneficiile Omega-3 sunt bine cunoscute de mult timp. Suplimentul meu preferat este OmegaMarine Forte +. Îl recomand tuturor – calitatea vorbește de la sine.

Algimantas, Vilnius, Lithuania

Acizii grași Omega-3 conținuți în suplimente îmi permit să-mi mențin capacitatea mentală, ceea ce este foarte important pentru mine. Cred că aceste suplimente sunt destinate persoanelor care doresc să aibă grijă de sănătatea lor.

Zofia, Gdynia, Poland

Am consumat OmegaMarine Forte + timp de un an și jumătate și sunt foarte mulțumit.

Tamas, Kalocsa, Hungary

Știu că mâncarea sănătoasă este crucială. De aceea sunt sigur că a lua OmegaMarine Forte + este o investiție în sănătatea mea. Mulți dintre prietenii mei iau și ei OmegaMarine Forte + și îl recomand tuturor cu plăcere.

Jaano, Võru, Estonia

Încă mănânc prea puțin pește, în ciuda faptului că am o dietă sănătoasă. Din acest motiv, am decis să-mi completez alimentaţia cu OmegaMarine Forte + pentru a nu ajunge la un deficit de acizi Omega-3 în corpul meu. Sunt încântată de acest produs. Îl recomand tuturor.

Eliza, Sulejówek, Poland

Continuu să comand capsule OmegaMarine Forte + cu ulei de pește pentru mama mea. Având în vedere vârsta ei, beneficiile Omega-3 sunt importante, mai ales pentru sănătatea ochilor. Îi place pentru că nu are un gust neplăcut de pește și este foarte ușor de înghițit.

Katalin, Mezővári, Hungary

OmegaMarine FORTE+
Supliment alimentar 60 capsule
Mod de utilizare: 2 capsule moi pe zi

Compoziţie2 capsule conţinVNR *
Acizi grasi monosaturati:
    • Omega-710 mg
    • Omega-9130 mg
Acizi grasi polisaturati:
    • Omega-3, din care:346 mg
        DHA112 mg
        DPA4 mg
        EPA162 mg
    • Omega-642 mg
Vitamina D3 (colecalciferol)5 μg 100%

* %Valoare Nutriţională de Referinţă cf. Regulament 1169/2011
** doza zilnică nu a fost stabilită

Ingrediente: ulei de peşte; Capsulă: gelatină, glicerol, apă purifictă, ulei de somon (peşte) vitamina D3 (colecalciferol).

Producător: Pharmatech AS, Vallehellene 4, N-1664 Rolvsoy, Norvegia, P.O. box 85, Tel./Fax./ +4769360200/+4769360209
Pentru:
Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia, Polonia
Deţinător Notificare:
Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia, Polonia
www.nordicmed.ro

Cantitate netă: 34,80 g (60 capsule moi a câte 580 mg)
Valori nutriţioanle per 100g – 741 Kcal

Atenţionări!
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produs contraindicat persoanelor alergice la peşte şi copiilor sub 3 ani. Pericol de sufocare la copii sub 3 ani. a se consuma cu pruedenţă de către femeile însărcinate sau care alăptează, precum şi de persoanele care prezintă tulburări de coagulare a sângelui sau cărora urmează să li se efectueze intervenţii chirurgicale.

Expiră: la data inscripţionată pe ambalaj
Lot: inscripţionat pe ambalaj
Păstrare: A se păstra la 25°C, la loc ferit de lumină şi umezeală

Certificat Notificare SNPMAPS Serie: AA Nr. 13901/22.07.2020

Acidul docosahexaenoic omega-3 (DHA) și acidul eicosapentaenoic (EPA) sunt acizi grași polinesaturați esențiali, deoarece nu pot fi produși de organism în mod eficient trebuie obținuți din alimentaţie. Acești acizi grași Omega-3 pot fi găsiți în pește. O dietă bogată în pește marin gras Omega-3 sau administrarea unui supliment alimentar cum ar fi OmegaMarine Forte +, poate ajuta la asigurarea necesarului de acizi grași Omega-3 cerut de organism.

Includerea peștilor marini grași precum somonul, tonul sau macroul în dieta dvs. vă poate ajuta. Cu toate acestea, va trebui să consumați cel puțin două-trei porții pe săptămână. Acest lucru este recomandat de oficialii din domeniul sănătății.

OmegaMarine Forte + a fost primul supliment pe bază de ulei de pește din lume cu certificat norvegian ORIVO. ORIVO este o organizație independentă care testează fiecare lot de producție de OmegaMarine Forte + și confirmă conținutul său de ulei de somon și originea norvegiană.

OmegaMarine Forte + este primul supliment Omega-3 din lume căruia i s-a acordat certificatul ORIVO. Mai mult decât atât, se bazează pe un ulei de pește patentat SALfreshTM. Durează mai puțin de 75 de minute de la pescuitul somonului în apele reci arctice din Norvegia până la extracția uleiului de pește. Este o garanție a prospețimii și a calității ridicate.

OmegaMarine Forte + recomandat bărbaților și femeilor ca protecție nutrițională. O scădere generală a consumului de grăsime de pește marin în rândul populației înseamnă că majoritatea indivizilor ar fi sfătuiți să ia un supliment de ulei de pește pentru a le sprijini sănătatea. Acizii grași Omega-3 din OmegaMarine Forte + sunt deosebit de utili pentru persoanele cu probleme legate de inimă, creier și vedere.

OmegaMarine Forte + beneficiază de aportul Vitaminei D care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar

Rezultatele variază în funcție de indivizi, dar, în majoritatea cazurilor, ne așteptam ca efectele benefice ale nutrienților din OmegaMarine Forte + să se acumuleze pe parcursul a câteva săptămâni, cu rezultate vizibile în una până la trei luni. Nu există o perioadă maximă de timp în care poate fi utilizat OmegaMarine Forte +. Se recomandă un aport regulat.

Necesarul pentru un an de OmegaMarine Forte + se ridică la 720 capsule moi din gel, ușor de înghițit. Capsulele sunt ambalate în două sticle convenabile, a câte 360 de capsule. Doza zilnică recomandată este de 2 capsule pe zi.

Capsulele se păstrează cel mai bine la sau sub 25 ° C, protejate de lumina soarelui și de căldura directă. A nu se lăsa la vedere și la îndemâna copiilor.

Doza zilnică recomandată este de două capsule moi, ușor de înghițit, pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Nu. OmegaMarine Forte + nu este potrivit pentru vegetarieni, deoarece conține ulei de pește.

Necesarul pentru 1 an de OmegaMarine Forte +

Da, vreau să comand necesarul pentru un an (720 capsule) de OmegaMarine Forte + pentru 1198,80 lei. Nu trimit banii la primirea comenzii. Voi plăti produsul în termen de 14 zile pe baza facturii pe care o voi primi. Nu sunt obligat să cumpăr nimic în viitor. Pot rezilia contractul în termen de 14 zile de la primirea produsului și trebuie să returnez produsul în următoarele 14 zile.

Prin furnizarea numărului meu de telefon / adresei de e-mail, declar că sunt de acord să primesc informaţii despre promoțiile și produsele NordicMed Pharma la numărul de telefon și / sau adresa de e-mail furnizate și mă pot dezabona de la primirea acestor informaţi în orice moment la dpo@nordicmed.ro.

 • Livrare la dvs. acasă
 • Peste 10 ani de experienţă
 • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului