Garanţiile noastre

Bune Metode de Fabricație

Suplimentele noastre sunt produse în conformitate cu Good Manufacturing Practice (GMP), standard internațional utilizat de industria farmaceutică și alimentară. Acesta garantează o înaltă calitate și puritate a ingredientelor utilizate, precum și un control deplin asupra originii și calității ingredientelor.

Suntem mândrii că suntem membru GOED

GOED (Organizația Globală pentru EPA și DHA Omega-3) a fost fondată în 2006 în SUA. Misiunea sa este de a crește gradul de conștientizare a Omega-3 în întreaga lume, precum și de a se asigura că membrii săi furnizează produse de calitate în care consumatorii pot avea încredere.

Informarea consumatorilor despre rolul crucial pe care DHA și EPA îl joacă în organismul uman este activitatea de bază a GOED.

Puteți consulta cartea noastră de vizită pe pagina web a GOED aici.

Suntem primii din lume a beneficia de certificarea ORIVO

Testul ORIVO este primul test din lume care poate verifica originea uleiului de pește utilizat la producerea suplimentelor alimentare. De asemenea, confirmă compoziția suplimentului alimentar examinat. Acționează ca o garanție pentru consumatorul final asigurându-l că alege un produs de înaltă calitate, dovedit. OmegaMarine Forte + a fost primul supliment din lume care a fost testat corespunzător și a primit certificatul ORIVO.

Nu ne-am îndoit niciodată de furnizorii noștri. Nu suntem surprinși de faptul că testul ORIVO a confirmat atât compoziția, cât și originea OmegaMarine Forte +. Există o gamă largă de produse Omega-3 pe piață, dar originea uleiului de pește este aproape niciodată cunoscută. De aceea vrem să ne protejăm marca și să folosim testarea ORIVO.

Jonas Törquist, CEO

Pentru a afla mai multe, vezi  ORIVO.

Calitate Garantată

Pharmatech AS care produce toate suplimentele noastre alimentare se află sub supravegherea strictă a Institutului Norvegian pentru Siguranța Alimentelor – Mattilsynet. Acesta confirmă faptul că întregul proces de producție respectă toate reglementările locale norvegiene.

SALfreshTM, uleiul de pește de somon utilizat în producția OmegaMarine Forte + este probabil cel mai proaspăt ulei de pește din lume. Durează aproximativ 75 de minute de la pescuitul somonului în ocean până la extracția uleiului.

Procesul respectă cele mai înalte standarde de calitate din Uniunea Europeană și chiar din Norvegia.

  • Livrare la dvs. acasă
  • Peste 10 ani de experienţă
  • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului