Ce spun Clienţii

Din 2009, aproape două milioane de consumatori din opt ţări au ales să-şi îngrijească sănătatea cu suplimentele noastre alimentare. Deviza noastră este să ne ajutăm clienții să obţină mai mult de la viaţă.

Sunt medic stomatolog, acum pensionar. Timp de 30 de ani am locuit și profesat în Suedia, iar faptul că suplimentele NordicMed Pharma sunt norvegiene, m-a convins sa le încerc. Iau deja Omega Marine Forte+ de câteva luni în mod regulat…

Florin, Piteşti, România

Sunt inginer, cu 39 de ani de experiență în domeniul instalațiilor sanitare. Am ales OmegaMarine Forte+, pentru că eram în căutare de Omega. A fost o chestie și de intuiție, ceva anume mi-a spus că acest produs este potrivit pentru…

Ioana, Bucureşti, România

Despre OmegaMarine Forte+ am aflat în urma ofertei pe care am primit-o prin poștă. Când am văzut toate beneficiile pe care le oferă produsul, nu am stat prea mult pe gânduri. Mi-a plăcut mult și procesul prin care am comandat.

Elena, Breaza, România

Am achiziționat suplimentele OmegaMarine Forte+ pentru un an, cu plata în rate lunare. Le împart cu soția mea, vom lua fiecare câte 6 luni. Consider că este importantă consecvența atunci când vine vorba de consumul de suplimente. Plănuiesc să continui…

Dumitru, Comarnic, România

Folosesc OmegaMarine Forte + deja de 5 ani. Nu mănânc suficient peşte, de aceea am ales suplimentul alimentar Omega-3, pentru întreţinerea inimii, a creierului şi a ochilor.

Mirosława şi fiica ei Młynary, Polonia

Sunt Clientul acestei companii de 10 ani. Nu m-au dezamăgit niciodată. Apreciez foarte mult că produsele lor sunt fabricate în Norvegia. Am încredere absolută în norvegieni.

Maria Anna, Karpacz Górny, Polonia

Unul dintre avantaje este livrarea la domiciliu. Nu trebuie să mă deplasez nicăieri, este perfect. Suplimentele alimentare sunt livrate direct la uşa mea. Este foarte convenabil.

Monika, Varşovia, Polonia

Din păcate, nu mâncăm peşte regulat. De aceea OmegaMarine Forte+ este soluţia perfectă pentru noi, o modalitate uşoară de a beneficia de acizii graşi Omega-3. Mulţumită suplimentului OmegaMarine Forte+, suntem sănătoşi.

Teresa, Kobyłka, Polonia

Cred cu tărie că OmegaMarine Forte + îmi susține vederea. Aștept cu nerăbdare intrarea pe piaţa din România a suplimentelor alimentare concepute special pentru articulații.

Elena, Antanava, Lituania

Sunt convins de calitatea superioară a produselor lor, deoarece acestea sunt fabricate în Norvegia. Sunt absolut convins că voi continua să folosesc aceste suplimente alimentare!

Vytautas, Kaunas district, Lituania

Deși preferăm peștele, rareori găsim somon de foarte bună calitate. Prin urmare, am ales suplimentul OmegaMarine Forte+ pentru a-mi oferi aportul zilnic de omega-3.

Arianna, Kistarcsa, Ungaria

Suntem foarte mulțumiți și chiar am dat multora dintre prietenii noştri capsule OmegaMarine Forte + pentru a le încerca. Mare parte dintre ei sunt acum clienți ai companiei.

Miklós, Budapest, Ungaria

Cred că suplimentele alimentare ale companiei mă ajută să am grijă de sănătatea mea și acest lucru se vede. Personal m-am hotărât să iau OmegaMarine Forte + cât de mult timp pot.

Darko, Zagreb, Croaţia

Cred cu adevărat în OmegaMarine Forte + deja l-am recomandat familiei și prietenilor. Este bun pentru inima, ochii și mintea mea. Puteți simți efectele pozitive foarte repede.

Mirko, Karlovac, Croaţia

Am ales OmegaMarine Forte + pentru că știu că Omega-3 este foarte important pentru sănătatea mea. Metoda de livrare și condițiile de plată sunt foarte convenabile pentru mine.

Liga, Rujiena, Letonia

Eu folosesc suplimentele alimentare ale companiei de mai bine de 10 ani și intenționez să continuu să le folosesc. Toate sunt produse în Norvegia și asta înseamnă o calitate bună.

Bogdan, Rumia, Polonia

Am recomandat deja familiei mele produsele NordicMed Pharma. Dacă cineva mă întreabă ce companie ar trebui să folosească, nu ezit. Este o companie de încredere cu multă experienţă.

Jonas, Garliava, Lituania
  • Livrare la dvs. acasă
  • Peste 10 ani de experienţă
  • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului