ProMan® Plus pentru 1 an

Ce beneficii poate aduce suplimentarea ProMan® Plus?

  • masă musculară adecvată
  • apetit sexual sănătos
  • mai multă energie zilnic
  • o dispoziție mai bună

ProMan® Plus este un supliment alimentar care, combinat cu o dietă echilibrată şi un stil de viaţă sănătos susţine bărbaţii moderni în preocuparea lor pentru menţinerea sănătăţii. (Având în vedere că este un supliment alimentar, produsul este disponibil fără reţetă). Zincul, unul din ingredientele suplimentului ProMan® Plus, supranumit şi elementul masculin, susţine forţa musculară și contribuie la menținerea funcțiilor reproductive normale prin influențarea sintezei adecvate a proteinelor1.

ProMan® Plus este marca bărbaţilor pe anul 2020

Dorim să oferim clienţilor noştri – bărbaţi care apreciază calitatea – posibilitatea de a se bucura de vitalitate şi de a face faţă provocărilor cu energie în fiecare zi. Dorim ca ProMan® Plus să fie partenerul fiecărui bărbat modern în îngrijirea sănătăţii sale.

Zeci de mii de clienţi din Polonia au ales deja ProMan® Plus.

Avem plăcerea să vă informăm că ProMan® Plus a primit în Polonia titlul de Marca bărbătească a anului 2020.

ProMan® Plus – pentru bărbatul modern

Toate ingredientele au fost atent selecţionate în baza cunoştinţelor experţilor din Norvegia şi a efectelor documentate. ProMan® Plus conţine substanţe cheie pentru a menţine un nivel normal al elementului masculin în corp, energie şi rezistenţă.

ProMan® Plus combină forţa extractului de schinduf, seleniul şi zincul.

Zincul susţine menţinerea nivelelor normale al elementului masculin în sânge, a virilităţi normale şi a reproducerii2. De asemenea, ajută la sinteza normală a ADN-ului3.

Seleniul este necesar pentru spermatogeneza corectă4.

Potrivit studiilor științifice, extractul de semințe de schinduf poate influența masculinitatea, precum și calitatea vieții bărbaților5,6.

Extractul de frunză de Damiana susţine rezistenţa la stres, care distruge masculinitatea.

1 capsulă de ProMan® Plus pe zi este suficientă!

1 Zincul ajută la sinteza corectă a proteinelor.

2 Zincul contribuie la fertilitatea şi reproducerea normală.

3 Zincul ajută la sinteza corectă a ADN-ului.

4 Seleniul contribuie la spermatogeneza normală

5 Rao A., Steels E., Inder WJ., Abraham S., Vitetta L., Testofen, un extract specializat de semințe de Trigonella foenum-graecum reduce simptomele legate de vârstă ale scăderii androgenilor, crește nivelul de testosteron și îmbunătățește funcția sexuală la bărbați sănătoși în vârstă într-un studiu clinic. Bătrân în vârstă. iunie 2016, 19 (2): 134-42. DOI: 10.3109 / 13685538.2015.1135323. Epub 2016 Jan 20. PMID: 26791805.

6 Mansoori A. et al., Efectul suplimentului cu extract de schinduf asupra nivelelor de testosteron la bărbați: O metaanaliză a studiilor clinice, Phytother Res. 2020; 34 (7): 1550-1555. DOI: 10.1002 / ptr.6627. Epub 2020 Feb 11. PMID: 32048383.

Cel mai recent hobby al meu este escalada, dar îmi plac foarte mult și drumețiile. Cred că sportul este una dintre cheile fericirii și echilibrului în viață. Din păcate, pe măsură ce timpul trece, simt și schimbările din corpul meu.
Am descoperit recent ProMan® Plus, care îmi satisface nevoile. Cred că cel mai important lucru este să previi. Am ales ProMan®Plus pentru că vreau să rămân în formă mult timp.

Tamás din Kalocsa, Ungaria

Pentru a-mi consolida sănătata, consum ProMan® Plus. Cred că trebuie să avem grijă de noi indiferent de vârstă. Bunăstarea este esenţială.
În prezent, mă simt excelent. Uneori, când mă uit la prietenii mei, chiar şi cei mai tineri decât mine, constat că nu sunt la fel de în formă ca mine. Sincer! Sunt în formă. Cred că atunci când se consumă suplimente regulat, pur şi simplu te simţi mai bine. Sunt un bun exemplu în acest sens. Iau aceste supliment pentru că vreau să am grijă de sănătatea mea şi să trăiesc o viaţă lungă.

Krzysztof din Varşovia, Polonia

Un comprimat conţine:

Ingrediente1 capsulă
Magneziu187,5 mg (50%VNR*)
Extract din semințe de Schinduf 100 mg
Extract de Rhodiola 75 mg
Extract din frunze de Damiana50 mg
Pudră de pește cod hidrolizat 27 mg
Vitamina B3 (Niacină) 16 mg NE
Extract din rădăcină de Ginseng 15 mg
Zinc10 mg (100%VNR*)
Vitamina B12 2.5 μg (100%VNR*)
Vitamina B6 2 mg (100%VNR*)
Vitamina D3 5 μg (100%VNR*)
Seleniu 55 μg (100%VNR*)

* Valoarea Nutrițională de Referință

Consumul zilnic recomandat: 1 capsulă pe zi.

Ingrediente: oxid de magneziu, extract din semințe uscate de Schinduf (Trigonella foenumgraceum) DER 4:1, gelatină de vită, extract din radacină de Rhodiola (Rhoiodla rosea) DER 10:1, extract din frunze uscate de Damiana (Turnera diffusa) DER 10:1, lapte hidrolizat de cod, nicotinamidă, extract din radacină uscată de Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) DER 10:1, oxid de zinc, agent antiaglomerant: fosfați de calciu, cianocobalamină, clorhidrat de piridoxina, agent de îngroșare: stearat de magneziu, colecalciferol, agent antiaglomerant: dioxid de silicon, selenat de sodiu (IV).

Damiana contribuie la un bun apetit sexual.
Seleniul contribuie la spermatogeneza normala.
Zincul contribuie la menținerea fertilității și reproducerii normale. Zincul contribuie la menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge.

Cantitate netă: 43,8g (60 capsule de 730 mg)

Atenționări!
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Datorita extractului de Ginseng, dupa 3 luni de utilizare, trebuie sa faceți o pauza de 2 saptamâni. Este foarte important să aveți o dietă sănătoasă, echilibrata si variată și un mod de viață sănătos. Consultati medicul sau farmacistul in caz de utilizare concomitenta cu tratament antidiabetic.

Păstrare: A se păstra într-un loc uscat la o temperatură sub 25°C, la loc ferit de lumină și umezeală.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Producător
Pharmatech A.S.
Vallehellene 4, N-1664 Rolvsoy, Norvegia,
P.O. box 85
Tel./ Fax. +4769360200/+4769360209
Fabricat în Norvegia
Pentru: Natural Pharmaceuticals
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia, Polonia

Deținător Notificare:
Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia,
Polonia
www.nordicmed.ro

Certificat Notificare seria AC nr.3110/7.04.2022

De fapt, este compusul chimic pentru bărbați care reglează multe procese din corpul masculin, responsabil pentru masa musculară, depozitarea grăsimilor, fertilitatea, creșterea părului, apetitul sexual etc.

Nivelul său scăzut se poate manifesta prin dificultăți de concentrare, scăderea forței fizice și creșterea în greutate. De aceea este extrem de important să aveţi grijă de nivelul său adecvat în corp pe tot parcursul vieții. Pe măsură ce trec anii, nivelul elementului masculin începe să scadă cu aproximativ 1% pe an (acest proces începe după vârsta de 30 de ani)1.
1 Sursa: Bibliografia noastră

Vitalitatea este starea de a fi plin de viaţă şi energie. Un bărbat plin de viaţă este energic şi puternic, se simte în formă şi are un apetit sexual sănătos.
Acesta din urmă este direct legat de nivelul elementului masculin din corp. Iar aceasta, ca parte a procesului natural de îmbătrânire, începe să scadă la un moment dat. Prin urmare, merită să luați în considerare utilizarea suplimentelor alimentare adecvate, cum ar fi ProMan® Plus, în primul rând.

Formula ProMan® Plus a fost dezvoltată în Norvegia pentru bărbaţii cu vârste peste treizeci de ani care doresc să fie plini de viaţă.

Prin ingrediente testate şi sigure, ajută bărbaţii să se menţină în formă.

ProMan® Plus a fost realizat pentru bărbaţii cu vârste peste treizeci de ani. Însă, ingredientle sale susţin corpul bărbătesc şi pot fi luate de bărbaţi cu vârste peste 18 ani.

Fiecare organism reacţionează diferit datorită stării generale de sănătate şi condiţiei diferite. Ar trebui să începeţi să vă simţiţi plin de energie după doar câteva zile. Alte efecte pot apărea după 1-2 săptămâni, însă, cel mai adesea, după 8-12 săptămâni.

Nu, nu trebuie să practicaţi sporturi pentru a lua ProMan® Plus.

Nu, puteţi comanda suplimentele NordicMed Pharma doar direct de la noi, cu livrare la domiciliu într-un ambalaj discret.

Un comprimat conţine:

Ingrediente1 capsulă%VNR*
Magneziu187,5 mg50
Extract din semințe de Schinduf (DER 4:1)100 mg
Extract uscat de rădăcină de rodiolă (DER 10:1)
standardizat pentru 1% din salidrozide
70 mg
0,7 mg

Extract uscat de frunze de Damiana (DER 10:1)50 mg
Proteina de cod Atlantic hidrolizată27 mg
Niacina (vitamina B3)16 mg100
Extract uscat de rădăcină de ginseng standardizat pentru a conține
8% ginsenozide (DER 10:1)
15 mg
1,2mg

Zinc10 mg100
Vitamina B12 2.5 μg100
Vitamina B6 2 mg143
Vitamina D 5 μg 100
Seleniu 55 μg100

* Valoarea Nutrițională de Referință

Consumul zilnic recomandat: 1 capsulă pe zi. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Ingrediente: oxid de magneziu, extract uscat din seminţe de schinduf (Trigonella foenum-graecum L.), gelatină de vită; Extract uscat de rădăcină de Rhodiola rosea L. standardizat pentru a conține 1% salidrozide, extract uscat de frunze de Damiana (Turnera diffusa Wild. Ex Schult.), proteină hidrolizată (pește) din cod atlantic (Gadus morhua), amida acidului nicotinic, extract uscat de rădăcină de ginseng (Panax ginseng C.A. Mey.) conținut standardizat de 8% ginsenozide, oxid de zinc, agent antiaglomerant: fosfați de calciu; cianocobalamina, clorhidrat de piridoxina, agent de îngroşare: săruri de magneziu ale acizilor graşi; colecalciferol, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; selenat de sodiu (IV); colorant: carbonat de calciu, oxizi și hidroxizi de fier.

Conţine Rhodiola Rosea, Ginseng şi magneziu, care ajută la buna funcţionare a sistemului nervos şi reduce senzaţia de oboseală şi extenuare. Damiana susţine rezistenţa fizică şi psihică. Seleniul contribuie la spermatogeneza normală. Zincul contribuie la menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge şi contribuie la menținerea fertilității și reproducerii normale.

Damiana contribuie la un bun apetit sexual.
Seleniul contribuie la spermatogeneza normala.
Zincul contribuie la menținerea fertilității și reproducerii normale. Zincul contribuie la menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge.

Cantitate netă: 43,8g (60 capsule de 730 mg)

Atenționări!
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Datorita extractului de Ginseng, dupa 3 luni de utilizare, trebuie sa faceți o pauza de 2 saptamâni. Este foarte important să aveți o dietă sănătoasă, echilibrata si variată și un mod de viață sănătos. Consultati medicul sau farmacistul in caz de utilizare concomitenta cu tratament antidiabetic.

Păstrare: A se păstra într-un loc uscat la o temperatură sub 25°C, la loc ferit de lumină și umezeală.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Producător
Pharmatech A.S.
Vallehellene 4, N-1664 Rolvsoy, Norvegia,
P.O. box 85
Tel./ Fax. +4769360200/+4769360209
Fabricat în Norvegia
Pentru: Natural Pharmaceuticals
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia, Polonia

Deținător Notificare:
Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia,
Polonia
www.nordicmed.ro

Certificat Notificare seria AC nr.3110/7.04.2022

Doza zilnică recomandată de ProMan® Plus este de o capsulă pe zi.

Necesarul pentru 1 an de ProMan® Plus

Da, vreau să comand necesarul pentru un an (360 capsule) de ProMan® Plus pentru 1557,60 lei. Nu trimit banii la primirea comenzii. Voi plăti produsul în termen de 14 zile pe baza facturii pe care o voi primi. Nu sunt obligat să cumpăr nimic în viitor. Mă pot retrage din contract în termen de 14 zile de la primirea produsului și trebuie să returnez produsul în următoarele 14 zile.

Prin furnizarea numărului meu de telefon / adresei de e-mail, declar că sunt de acord să primesc informaţii despre promoțiile și produsele NordicMed Pharma la numărul de telefon și / sau adresa de e-mail furnizate și mă pot dezabona de la primirea acestor informaţi în orice moment la dpo@nordicmed.ro.

  • Livrare la dvs. acasă
  • Peste 10 ani de experienţă
  • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului