CholestControl™ pentru 1 an

De ce să alegeţi CholestControl™ 

PENTRU COLESTEROL

CholestContro susţine lupta împotriva colesterolului. Ingredientul principal al CholestControl™ îl reprezintă sterolii vegetali (fitosterolii), a căror structură şi dimensiune seamănă cu cea a colesterolului. Datorită acestora, atunci când sunt prezenţi în tractul gastrointestinal, reduc absorpţia colesterolului şi, în consecinţă, contribuie la reducerea nivelului de colesterol din sânge.

PENTRU INIMĂ

Acidul eicosatetraenoic (EPA) si acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la functia normală a inimii. Efectul benefic se obţine în condiţiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA si DHA. Tiamina contribuie la funcţionarea normală a inimii.

PENTRU CIRCULAŢIA  SÂNGELUI

Vitamina B6 contribuie la formarea normală a globulelor roşii.

Inima este cu adevarat uimitoare! Bate în fiecare minut, în fiecare ora şi zi, pe parcursul întregii vieţi. Fără întrerupere. Contribuie la transportul oxigenului şi nutrienţilor către toate parţile corpului. Este motorul principal al existenţei noastre. Merită să avem grija de ea.

Merită să ne ocupăm de un aspect în special, nivelul corespunzător de colesterol. Colesterolul este un compus organic din grupul sterolilor care are multe funcţi importante în organism.

În viaţa de zi cu zi, este necesar şi doar în exces poate fi periculos. Colesterolul este produs în parte de corpul nostru, iar în parte este furnizat prin dietă. Exact această a doua parte o putem influenţa.

Rolul dovedit al fitosterolilor în menţinerea nivelului adecvat de colesterol

Sterolii din plante (fitosterolii) sunt similari colesterolului ca structură şi dimensiune. De aceea, prezenţa lor în tractul digestiv reduce absorbţia colesterolului, şi, în consecinţă, contribuie la reducerea nivelului de colesterol din sânge.

Autoritatea Europeana pentru Siguranţa Alimentară a exprimat o opinie pozitivă cu privire la rolul sterolilor din plante în menţinerea nivelului normal de colesterol în sânge1.

Acizii graşi omega-3 (DHA şi EPA) sunt benefici pentru inimă

Cei mai importanţi acizi graşi omega-3 (DHA şi EPA) nu sunt produşi de corpul nostru, ci trebuie să facă parte din dieta noastră zilnică. Se regăsesc în principal în peştele de mare gras, precum somonul, tonul sau macroul sau în uleiul de peşte. Împreună contribuie la funcţionarea normală a inimii2.

CholestControl se evidenţiează printr-un conţinut ridicat de DHA şi EPA de origine marină.

Două capsule pe zi sunt suficiente pentru a oferi corpului 250 mg de aceşti nutrienţi esenţiali.

Efectul benefic pentru inimă se obţine cu un aport zilnic de doar 250 mg de DHA si EPA.

CholestControl conţine de asemenea niacină şi tiamină, care contribuie la funcţionarea normală a inimii2 şi vitamina B6, care contribuie la formarea normală a globulelor roşii din sânge3. Secretul CholestControl este efectul sinergiei (o combinaţie unică) între aceste ingrediente. Două capsule de CholestControl pe zi vă ajută să aveţi grijă de inima dumneavoastră.

1 Efectul benefic se produce în condiţiile unui consum de minimum 0,8 g de fitosteroli pe zi. Două capsule de CholestControl, doza zilnică, conţin 0,8 g de fitosteroli

2 Acidul eicosapentaenoic (EPA) şi acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la funcţionarea normală a inimii. Efectul benefic se obţine cu un aport zilnic de 250 mg de EPA şi DHA. Tiamina ajută la funcţionarea normală a inimii.3 Vitamina B6 contribuie la formarea normală a globulelor roşii.

„ Am aflat despre aceste suplimente de la prietena mea, care este client
fidel şi le-am recomandat şi colegilor mei. În opinia mea, produsele Natural
Pharmaceuticals sunt de calitate superioară, aşadar, o reputaţie bună,
merită împărtăşită, pentru a încuraja şi alte persoane să le folosească. Ceea
ce m-a convins să plasez prima comandă a fost originea norvegiană a produsului şi posibilitatea de a comanda pachetul pe un an, ceea ce mă ajuta să iau suplimentele regulat.”

Krystyna, Otwock, Polonia

„ Norvegienii sunt profesionişti, iar respectul lor pentru produse şi clienţi este cunoscut în întreaga lume. Consider că dezvoltarea unei rutine este esenţială când vine vorba de suplimente. Intenţionez să continuu să le comand.”

Dumitru, Comarnic, România

CholestControl™ 

360 capsule

COMPOZIȚIE 2 capsule% VNR*
Fitosteroli800 mg
Ulei de pește concentrat EE inclusiv:460 mg
 Acizi grași omega-3 inclusiv:300 mg
  DHA (ca EE)145 mg
  EPA (ca EE)105 mg
Ulei de rapiță inclusiv:240 mg
 acid alfa-linolenic42 mg
Niacină16 mg100
Tiamina (vitamina B1)1.1 mg100
Vitamina B61.4 mg100

* VNR – (Valoarea Nutrițională de Referință calc. cf. Regulament 1169/2011)

Ingrediente: fitosteroli (1,38%), gelatină (carne de porc), ulei de pește EE concentrat, rafinat (din hamsii și sardine), stabilizator (glicerol), ulei rafinat de rapiță, niacină (acid nicotinic), agent de glazurare (ceară de albine, albă și galbenă) , colorant (oxizi și hidroxizi de fier), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B1 (clorhidrat de tiamină) antioxidant (amestec de tocoferoli).

Consumul zilnic recomandat: 2 capsule pe zi.Atenționări!
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Suplimentul alimentar CholestControl nu este destinat persoanelor care nu au nevoie să-și controleze nivelul colesterolului din sânge. Ar trebui evitat consumul de steroli vegetali în cantități mai mari de 3 g pe zi.

Pacienții care iau medicamente pentru scăderea colesterolului trebuie să consume acest produs numai sub supraveghere medicală.

Este posibil ca suplimentul alimentar CholestControl să nu fie potrivit pentru femeile însărcinate sau care alăptează și pentru copiii cu vârsta sub cinci ani.

Acest aliment trebuie utilizat ca parte a unei diete echilibrate și variate, inclusiv consumul regulat de fructe și legume pentru a ajuta la menținerea nivelului de carotenoizi.

Păstrare: A se păstra într-un loc uscat la o temperatură sub 25°C, la loc ferit de lumină și umezeală. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A se consuma de preferinţă înainte de:
Lot Nr.:

Producător Pharmatech A.S.
Vallehellene 4, N-1664 Rolvsoy, Norvegia,
P.O. box 85
Tel./ Fax. +4769360200/+4769360209

Fabricat în Norvegia
Pentru: Natural Pharmaceuticals
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia, Polonia

Deținător Notificare:
Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia,
Polonia
www.nordicmed.ro

Certificat Notificare Nr.: Serie AC Nr. 2926/2.12.2021

Cantitate netă: 417,6 g (360 capsule a 1,16 g fiecare)

Reţeta produsului CholestControl a fost dezvoltată în Norvegia pentru cei care doresc să aibă grijă de nivelul de colesterol.
Fiecare ingredient a fost selectat cu cea mai mare grijă posibilă.
CholestControl conţine steroli vegetali care contribuie la menţinerea nivelului normal de colesterol în sânge1, iar acţiunea acestora a fost analizată cu un rezultat pozitiv de EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentară).

În plus, produsul conţine acid eicosapentaenoic (EPA) şi acid docosahexaenoic (DHA), care contribuie la funcţia normală a inimii.2, şi vitamina B6 care contribuie la formarea normală a globulelor roșii

1 Sterolii/stanolii vegetali contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului din sânge. Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de cel puțin 0,8 g de steroli/stanoli vegetali.
2 Acidul eicosatetraenoic (EPA) şi acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la funcţia normală a inimii. Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA şi DHA.

Colesterolul este un compus chimic organic, o lipidă din clasa steroizilor, clasificaţi şi ca alcooli. Se produce natural în membrana fiecărei celule animale, stabilizând şi având multe proprietăţi. Este şi precursor al multor steroizi importanţi, precum acizii biliari şi hormonii steroizi.

Colesterolul total include în principal doi parametri, colesterolul “bun” HDL şi colesterolul “rău” LDL, precum şi componentele mici de lipoproteină (VLDL). Excesul de LDL din sânge poate fi foarte periculos.

Un nivel prea ridicat de colesterol total şi nivelele prea mari de LDL din sânge sporesc riscul afecţiunilor cardiovasculare. În cantităţi prea mari, se acumulează pe artere pentru a forma aşa-numitele depozite plăci. Ateroscleroza apărută poate provoca afecţiuni cardiace care pot conduce, printre altele, la infarct miocardic.

Acesta se poate verifica printr-o analiză de sânge denumită profil lipidic. Se efectuează pentru a verifica dacă administrarea grăsimilor din corp funcţionează corespunzător. Profilul lipidic analizează 4 parametri de bază – colesterolul total, colesterolul LDL, colesterolul HDL şi trigliceridele.

Rezultatele profilului lipidic trebuie prezentate întotdeauna unui medic.

CholestControl se recomandă persoanelor care doresc să aibă grijă de menţinerea unui nivel adecvat al colesterolului sau care au un nivel ridicat al acestuia. Suplimentele pot fi administrate în special persoanelor în vârstă, care nu practică sport sau care au un stil de viaţă ocupat.

Aşadar, dacă doriţi să aveţi grijă de nivelul de colesterol, aveţi nevoie de CholestControl!

Nu. Suplimentele noastre sunt livrate într-un ambalaj discret.

Nu, suplimentele NordicMed Pharma sunt disponibile direct la noi cu livrare la domiciliu.

COMPOZIȚIE 2 capsule% VNR*
Fitosteroli800 mg
Ulei de pește concentrat EE inclusiv:460 mg
 Acizi grași omega-3 inclusiv:300 mg
  DHA (ca EE)145 mg
  EPA (ca EE)105 mg
Ulei de rapiță inclusiv:240 mg
 acid alfa-linolenic42 mg
Niacină16 mg100
Tiamina (vitamina B1)1.1 mg100
Vitamina B61.4 mg100

* VNR – (Valoarea Nutrițională de Referință calc. cf. Regulament 1169/2011)

Ingrediente: fitosteroli (1,38%), gelatină (carne de porc), ulei de pește EE concentrat, rafinat (din hamsii și sardine), stabilizator (glicerol), ulei rafinat de rapiță, niacină (acid nicotinic), agent de glazurare (ceară de albine, albă și galbenă) , colorant (oxizi și hidroxizi de fier), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B1 (clorhidrat de tiamină) antioxidant (amestec de tocoferoli).

Consumul zilnic recomandat: 2 capsule pe zi.

Atenționări!
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Suplimentul alimentar CholestControl nu este destinat persoanelor care nu au nevoie să-și controleze nivelul colesterolului din sânge. Ar trebui evitat consumul de steroli vegetali în cantități mai mari de 3 g pe zi.

Pacienții care iau medicamente pentru scăderea colesterolului trebuie să consume acest produs numai sub supraveghere medicală.

Este posibil ca suplimentul alimentar CholestControl să nu fie potrivit pentru femeile însărcinate sau care alăptează și pentru copiii cu vârsta sub cinci ani.

Acest aliment trebuie utilizat ca parte a unei diete echilibrate și variate, inclusiv consumul regulat de fructe și legume pentru a ajuta la menținerea nivelului de carotenoizi.

Păstrare: A se păstra într-un loc uscat la o temperatură sub 25°C, la loc ferit de lumină și umezeală. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A se consuma de preferinţă înainte de:
Lot Nr.:

Producător Pharmatech A.S.
Vallehellene 4, N-1664 Rolvsoy, Norvegia,
P.O. box 85
Tel./ Fax. +4769360200/+4769360209

Fabricat în Norvegia
Pentru: Natural Pharmaceuticals
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia, Polonia

Deținător Notificare:
Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia,
Polonia
www.nordicmed.ro

Certificat Notificare Nr.: Serie AC Nr. 2926/2.12.2021

Cantitate netă: 417,6 g (360 capsule a 1,16 g fiecare)

Doza zilnică recomandată de CholestControl™ este de două capsule.

Veţi primi două cutii de CholestControl™, fiecare conţinând 360 capsule. Astfel, produsul este suficient pentru 360 de zile.

Pacienţii care iau tratament pentru reducerea colesterolului, trebuie să consume acest produs doar sub supervizarea unui medic. Este posibil ca suplimentul alimentar CholestControl™ să nu fie potrivit pentru femeile însărcinate sau care alăptează și pentru copiii cu vârsta sub cinci ani.

Veţi primi pachetul prin curier la adresa indicată în comandă în termen de 30 de zile de la plasarea comenzii.
Însă, vom depune eforturi pentru ca să primiţi comenzile de suplimente cât de curând posibil, iar marea majoritate ajung în 7-10 zile.

Necesarul pentru 1 an de CholestControl™ 

Da, vreau să comand necesarul pentru un an (720 capsule) de CholestControl™ pentru 1677,60 lei. Nu trimit banii la primirea comenzii. Voi plăti produsul în termen de 14 zile pe baza facturii pe care o voi primi. Nu sunt obligat să cumpăr nimic în viitor. Mă pot retrage din contract în termen de 14 zile de la primirea produsului și trebuie să returnez produsul în următoarele 14 zile.

Prin furnizarea numărului meu de telefon / adresei de e-mail, declar că sunt de acord să primesc informaţii despre promoțiile și produsele NordicMed Pharma la numărul de telefon și / sau adresa de e-mail furnizate și mă pot dezabona de la primirea acestor informaţi în orice moment la dpo@nordicmed.ro.

  • Livrare la dvs. acasă
  • Peste 10 ani de experienţă
  • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului