Movisan® Collagen II pentru un an

De ce să alegeţi Movisan® Collagen II?

Pentru toţi cei care îşi doresc o viaţă activă
Cu toţii ne dorim ca momentele în care suntem activi fizic să fie pură plăcere. Plimbarea pe plajă, drumeţiile pe munte, activităţile în grădină… Secretul unei vieţi active mulţi ani este sănătatea articulaţiilor, aşa că trebuie să avem grijă de ele încă din tinereţe.

Studiile au arătat că 1 din 3 adulţi se confruntă cu un disconfort al articulaţiilor, însă putem evita să facem parte din această statistică.

O flexibilitate îmbunătăţită înseamnă o libertate şi fluiditate mai mare a mişcărilor
Greutatea corporală corectă, activitatea fizică adaptată propriului corp sau exerciţiile corespunzătoare consolidează sistemul muscular – acestea sunt doar câteva metode. O dietă echilibrată, bogată în calciu, proteine sau colagen este de asemenea importantă – ne susţine sistemul musculoscheletic (ţesuturi conjunctive, cartilaj articulaţii). Nu uitaţi însă nici de suplimentarea corectă.

Activ, bun şi confortabil
De aceea, ca răspuns la cererile clienţilor noştri, am pregătit un supliment modern care, datorită ingredientelor sale atent selecţionate, susţine confortul articulaţiilor.

Movisan® Collagen II este un supliment alimentar inovativ ce conţine colagen nativ tip II. Reţeta sa unică a fost dezvoltată în Norvegia, iar toate ingredientele au fost atent selectate pentru a susţine articulaţiile şi cartilajul. Toate într-o singură capsulă mică!

Colagen nedenaturat de tip II
Colagenul este principalul component al cartilajului articulaţiei. Acesta asigură flexibilitatea articulaţiilor noastre. Din păcate, o dată cu înaintarea în vârstă, corpul nostru produce din ce în ce mai puţin colagen. Unul dintre efectele acestui proces poate fi senzaţia de articulaţii rigide.

Movisan® conţine colagen nedenaturat de tip II. Aceasta înseamnă că molecula sa nu a fost modificată, pentru că nu a fost supusă factorilor chimici şi de temperatură (s-a menţinut întreg lanţul de colagen). În plus, colagenul nativ de tip II este încă activ biochimic şi astfel absorbit imediat de corpul nostru1, 2. Astfel, efectele dorite se obţin prin consumul unei doze zilnice de 40 mg. Doza zilnică recomandată de Movisan® Collagen II asigură perfect această necesitate.

Extract de răşină din tămâia indiană (Boswellia serrata)
Boswellia serrata este o specie de plante din familia Osczynaceae originară din India. Produce răşină care, în formă solidă, formează o substanţă denumită frankincense. În medicina tradiţională indiană, olibanum este folosit pentru a trata disconfortul articulaţiilor, oaselor şi coloanei vertebrale, precum şi pentru susţinerea imunităţii. Unele studii au arătat o potenţială activitate a frankincense în reducerea disconfortului articulaţiilor3.

Acid hialuronic patentat (HAPLEX® Plus)
Capsula pentru articulaţii conţine un lichid sinovial. Cea mai importantă caracteristică a sa este lubricitatea care reduce fricţiunea. Aceasta asigură mobilitatea articulaţiilor. Lichidul sinovial conţine acid hialuronic, folosit constant şi înlocuit cu unul nou4.

Deşi corpul uman sintetizează acidul hialuronic, eficienţa acestui proces se reduce odată cu înaintarea în vârstă, de aceea este atât de important să se suplimenteze regulat, de exemplu prin dietă. Acesta este motivul pentru care am decis să completăm formula Movisan® Collagen II cu acid hialuronic patentat HAPLEX® Plus de calitate superioară.

Vitamine şi minerale importante
Formula Movisan® Collagen II a fost completată cu vitamine şi minerale importante care se combină cu alte ingrediente pentru confortul sporit al articulaţiilor! Acestea sunt vitamina C, manganul şi acidul folic.

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a cartilajului.

Mangan

· Este un mineral important care se regăseşte în concentraţii ridicate în cartilajul articular. Contribuie la formarea normală a ţesutului conjunctiv

· Este necesar pentru activitatea corespunzătoare a mai multor enzime, inclusiv a acelora implicate în sinteza colagenului de tip II din substanţa de bază cartilaginoasă

· Studiile au arătat că manganul este responsabil de încetinirea procesului de degenerare a cartilajului şi este benefic în susţinerea proceselor de reparare a cartilajului5.

Acidul folic

Acidul folic contribuie la sinteza corespunzătoare a aminoacizilor, inclusiv a glicinei, principalul amino acid din lanţul de colagen tip II (Cu alte cuvinte, reprezintă principalul element al lanţului de colagen tip II)6.

1 Robert B. Harris, Fernando L. A Fonseca, Matthew H. Sharp & Charlie R. Ottinger (2021): Functional Characterization of Undenatured Type II Collagen Supplements: Are They Interchangeable?, Journal of Dietary Supplements, DOI: 10.1080/19390211.2021.1931621 2 Varsha Narayanan, Rajesh Gandhi. Understanding Collagen Supplements in Arthritis – Immunomodulation with Undenatured Collagen II Versus Cartilage Building with Hydrolysed Collagen II. Archives of Orthopedics and Rheumatology. 2019; 2(2): 04-11

3 Siddiqui MZ. Boswellia serrata, a potential antiinflammatory agent: an overview. Indian J Pharm Sci. 2011 May;73(3):255-61. doi: 10.4103/0250-474X.93507. PMID: 22457547; PMCID: PMC3309643.

4 Oe M, Tashiro T, Yoshida H, et al. Oral hyaluronan relieves knee pain: a review. Nutr J. 2016;15:11 5 Li G, Cheng T, Yu X. The Impact of Trace Elements on Osteoarthritis. Front Med (Lausanne). 2021;8:771297

6 Razak MA, Begum PS, Viswanath B, Rajagopal S. Multifarious Beneficial Effect of Nonessential Amino Acid, Glycine: A Review. Oxid Med Cell Longev. 2017;2017:1716701.

Apreciez faptul că NordicMed Pharma ne oferă mai multe modalități de a comunica și de a comanda, atât telefonic, cât și prin poștă sau internet. De asemenea, plata în rate este un avantaj foarte important pentru mine.

Diana Maria, Brașov

De NordicMed Pharma am aflat dintr-o broșură primită în cutia poștală. Mi s-au părut foarte utile explicațiile pe care le-am primit telefonic de la reprezentanții NordicMed și astfel am ales să încerc aceste suplimente.

Doina, Brașov

Consider că este extrem de important să avem grijă de sănătatea noastră, în primul rând prevenind pe cât posibil problemele care ar putea apărea. Am apreciat în mod deosebit faptul că NordicMed Pharma oferă mostre gratuite de suplimente astfel încât să le poți încerca și să te convingi de calitatea lor.

Lucian, Azuga

Sunt foarte mulțumit de relația pe care pot spune că am dezvoltat-o cu NordicMed Pharma, de modul în care primesc informațiile despre produse, de comunicarea cu echipa și livrarea suplimentelor, dar mai ales de produsele pe care le recomand cu drag.

Nicolae, Ploiești

Când am aflat despre suplimentele NordicMed Pharma, am căutat numele companiei pe Internet, unde am găsit informații utile despre aceasta și despre produsele sale.

Daniel, Câmpina

Ingrediente active1 capsulă%VNR *
Extract de rășină Boswellia serrata standardizat la 60% acizi boswellici50 mg
30 mg

Pulbere din oase de somon norvegian (CalGo®) din care:170 mg
  – colagen nedenaturat tip II42,5 mg
  – calciu32,3 mg4
Acid hialuronic (hialuronat de sodiu) (HAPLEX® Plus)10 mg
Vitamina C80 mg100
Mangan1,8 mg90
Acid Folic200 μg100

* %VNR – ( raportat la valorile nutriţionale de referinţă . cf.
Regulamentului(UE) nr. 1169/2011)

Ingrediente: pulbere din oase de somon norvegian/Salmo salar conţine colagen denaturat tip II și calciu, gelatina, inulina, acid L-ascorbic, agent de ingrosare: celuloza; Boswellia serrata Roxb. ex extract de rășină Colebr standardizat la 60% acizi boswellic DER 6:1, agent antiaglomerant: fosfat tricalcic; hialuronat de sodiu, sulfat de mangan, antiaglomerant: dioxid de siliciu, agent de ingrosare: saruri de magneziu ale acizilor grasi; acid pteroilmonoglutamic, culoare: oxizi și hidroxizi de fier, acid carminic, carmin, galben apus FCF, albastru strălucitor FCF.

Instrucţiuni de utilizare: Consumul zilnic recomandat pentru adulți: 1 capsulă.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Dieta echilibrată și stilul de viață sănătos sunt foarte importante.

Atenţionări: Acest supliment alimentar nu trebuie utilizat de femeile însărcinate şi/sau care alăptează şi în caz de alergie la orice ingredient. Persoanele care iau medicamente trebuie să consulte medicul înainte de utilizare. Galben apus de soare: poate avea un efect negativ asupra activității și atenției la copii.

Movisan™ Collagen II este o sursă de vitamina C. Aportul zilnic de vitamina C recomandat de Regulamentul Parlamentului şi Consiliului European (UE) este de 80 mg. Administrarea a 1 capsulă de Movisan™ Collagen II pe zi acoperă 100% din aportul zilnic recomandat de vitamina C.

Movisan™ Collagen II este o sursă de mangan. Aportul zilnic de mangan recomandat de Regulamentul Parlamentului şi Consiliului European (UE) este de 1.8 mg. Administrarea a 1 capsulă de Movisan™ Collagen II pe zi acoperă 90% din aportul zilnic recomandat de mangan.

Movisan™ Collagen II este o sursă de Acid Folic. Aportul zilnic de Acid Folic recomandat de Regulamentul Parlamentului şi Consiliului European (UE) este de 200 mg. Administrarea a 1 capsulă de Movisan™ Collagen II pe zi acoperă 100% din aportul zilnic recomandat de Acid Folic

Sursă: Regulamentul Parlamentului şi Consiliului European (EU) Nr 1169/2011 din 25 October 2011.

Păstrare: A se păstra într-un loc uscat la o temperatură sub 25°C, la loc ferit de lumină și umezeală. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Producător Pharmatech A.S. Vallehellene 4,
N-1664 Rolvsoy, Norvegia,
P.O. box 85
Tel./ Fax. +4769360200/+4769360209
Fabricat în Norvegia
Pentru: Natural Pharmaceuticals
Domaniewska 28,
02-672 Varşovia,
Polonia Deținător
Notificare: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
Domaniewska 28,
02-672 Varşovia,
Polonia
www.nordicmed.ro

Movisan Collagen II este un supliment alimentar înregistrat oficial în România.
Certificat Notificare Seria AC Nr. 3594/7.02.2023

Formula Movisan™ Collagen II a fost dezvoltată în Norvegia. Fiecare ingredient a fost selectat cu cea mai mare grijă pentru a susţine confortul articulaţiilor.

Toate ingredientele din reţeta Movisan™ provin din surse verificate, iar efectul lor benefic a fost adesea demonstrat prin cercetări.
Informaţii detaliate cu privire la ingredientele individuale ale Movisan™ sunt disponibile aici.
Movisan™ Collagen II este recomandat persoanelor care îşi doresc să aibă grijă de confortul articulaţiilor – chiar dacă nu se confruntă cu probleme de articulaţii încă, dar şi atunci când le resimt.

Colagenul nativ de tip II, care este principalul component al cartilajului articulaţiei, asigură flexibilitatea articulaţiilor dvs. Boswellia serrata, un extract din răşină de tămâie indiană, este folosit în medicina indiană pentru a trata disconfortul articulaţiilor. Iar acidul hialuronic, care, printre altele, asigură lichidul sinovial în articulaţiile noastre. De aceea sunt flexibile. În cadrul formulei Movisan™, am folosit acidul hialuronic patentat HAPLEX® Plus.
Nu, puteți cumpăra suplimentele NordicMed Pharma doar direct de la noi, cu livrare direct la dumneavoastră acasă.
Doza zilnică recomandată de Movisan™ Collagen II este de o capsulă pe zi.
Veți primi transportul prin curier la adresa furnizată în comanda dumneavoastră în maximum 30 de zile de la plasarea comenzii.

Cu toate acestea, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că suplimentele noastre ajung cât mai repede posibil iar marea majoritate ajung la destinatar în 14 zile.

Necesarul pentru 1 an de Movisan® Collagen II

Da, vreau să comand necesarul pentru un an (360 comprimate) de Movisan® Collagen II pentru 1078,80 lei. Nu trimit banii la primirea comenzii. Voi plăti produsul în termen de 14 zile pe baza formularului de plată pe care îl voi primi. Nu sunt obligat să cumpăr nimic în viitor. Mă pot retrage din contract în termen de 14 zile de la primirea produsului și trebuie să returnez produsul în următoarele 14 zile.

Prin furnizarea numărului meu de telefon / adresei de e-mail, declar că sunt de acord să primesc informaţii despre promoțiile și produsele NordicMed Pharma la numărul de telefon și / sau adresa de e-mail furnizate și mă pot dezabona de la primirea acestor informaţi în orice moment la dpo@nordicmed.ro.

  • Livrare la dvs. acasă
  • Peste 10 ani de experienţă
  • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului