OmegaMarine™ Premium pentru 1 an

De ce să alegeţi OmegaMarine™*?

1. Ajută la funcționarea normală a inimii1, a creierului2, a vederii3.

2. OmegaMarine™ conține acizi grași Omega-3 din cea mai bună sursă disponibilă: somonul norvegian. OmegaMarine™ conține cea mai bună sursă de omega-3 respectiv somonul norvegian provenit din apele curate și cristaline ale nordului Arcticii.

3. OmegaMarine ™ este produs în Norvegia de cei mai importanți cercetători în domeniul acizilor grași omega-3 și al peștelui.

4. Două capsule de OmegaMarine™ pe zi sunt suficiente pentru a acoperi necesarul zilnic de omega-3, conform recomandărilor Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară4.

5. Capsulele OmegaMarine ™ sunt mici și ușor de înghițit.

6. Somonul este bogat în astaxantină, un antioxidant care este responsabil de culoarea roşie a somonului şi a capsulelor. Astaxantina asigură prospeţimea acizilor graşi omega-3 şi în acelaşi timp gustul şi mirosul plăcut al acestora.

7. Este îmbogăţit cu vitamina D3, care susţine sistemul imunitar şi îngrijeşte muşchii. Îmbunătățește absorbția calciului, care este bun pentru oase5.

8. OmegaMarine™ se bazează pe ingrediente naturale și nu conține niciun potențiator de aromă sau de culoare.

* Numele complet al produsului este „OmegaMarine™ Premium”.

Ulei SALfresh® – prospețime garantată

Producem suplimentul nostru din somon norvegian de înaltă calitate, folosind un proces de producție unic. Somonul viu vine direct din mare la fabrică, de unde extragem ulei de pește proaspăt. Uleiul SALfresh® este produs în doar 75 de minute de când somonul este pescuit din ocean. Un timp atât de scurt de la pecuire până la extragerea uleiului garantează cea mai înaltă calitate a suplimentului!

Consumul de Omega-3 în România

Acizii grași Omega-3 sunt nutrienți de neînlocuit care susțin buna funcționare a inimii, creierului și vederii noastre1. Din păcate, organismul nostru nu este capabil să îi producă și de aceea trebuie să fie un element constant al unei alimentații sănătoase.

Cea mai bună sursă de acizi grași omega-3 este peștele de mare gras, cum ar fi somonul, tonul sau macroul. Ar trebui consumaţi de cel puțin 2-3 ori pe săptămână2.

Din păcate, marea majoritate a românilor recunosc că îi consumă cel mult o dată pe săptămână, iar o parte dintre ei îi includ și mai rar în meniul lor. Acest lucru este confirmat de statisticile oficiale. Românii consumă de aproape şapte ori mai puțin pește decât, de exemplu, norvegienii sau portughezii3. Ar putea fi multe motive pentru aceasta, unul dintre ele fiind prețurile mari pentru peștele de bună calitate. Iar multor oameni pur și simplu nu le place.

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care mănâncă rar pește, merită să completați aportul zilnic recomandat de acizi grași omega-3 cu un supliment de înaltă calitate. Unul dintre acestea este OmegaMarine™.

Toți îmi spun că am o energie foarte bună, iar eu ştiu de unde provine, pentru că mă simt foarte bine! Încerc să am grijă de sănătatea mea. Am grijă și de activitatea fizică, muncesc la grădină și pe afară, pentru că munca în natură e cea mai sănătoasă și îmi prinde foarte bine, mă menține în formă. Iar în completarea acestui stil de viață pe care eu îl consider sănătos, iau suplimentele de la NordicMed Pharma. OmegaMarine™ m-a convins foarte repede și am optat pentru abonamentul pentru 1 an. Sunt foarte mulțumit de produs, mă ajută să mă simt bine, să muncesc și să fiu în formă.

Marcel, Breaza

Sunt medic epidemiolog, acum pensionară. Sunt pasionată de cuvinte încrucișate și îngrijesc cu mare dragoste o pisică. Am aflat de OmegaMarine™ din materialele pe care le-am primit în cutia poștală. Este foarte important ca oamenii să consume Omega. În urma problemelor de sănătate avute, am realizat cât este de important să avem grijă de corpul nostru și să îl hrănim cu suplimentele necesare. E un produs pe care îl recomand cu căldură, mai ales că imediat l-am dat și fiicei mele. Sunt foarte mulțumită de calitate. Voi mai comanda suplimentul, împreună cu alte produse pentru imunitate, tot de la NordicMed Pharma.

Liliana, Bucureşti

Am aflat de OmegaMarine™ din broșura primită în cutia poștală și am decis să încerc. Îmi amintesc că în copilărie mama mea îmi dădea untură de pește pentru a-mi fortifica organismul. Pentru mine, a fost importantă proveniența norvegiană a acestor suplimente. Am achiziționat pachetul pentru un an, pe care îl împart cu soția mea. Luăm deja de 4 luni și cred că ne ajută să ne menținem sănătatea. Plănuiesc să continui tratamentul și după terminarea stocului actual. Consider că este importantă consecvența atunci când vine vorba de consumul de suplimente.

Dumitru, Comarnic

Acum câţiva ani, am lucrat într-o asociaţie care se ocupa cu îngrijirea persoanelor în vârstă. Cu ocazia aceasta, mi-am dat seama că pe măsură ce înaintăm în vârstă, deşi devenim mai înţelepţi, organismul începe să funcţioneze tot mai greu. Aşa că am început să fac mişcare şi să iau suplimente naturale, ca să îmi fac viaţa mai uşoară. Căutând pe internet, am găsit acest supliment cu Omega 3 şi vitamina D. Mi s-a părut interesantă combinaţia. Eu înainte luam 2 pastile separate. Acum din două am făcut una şi am rezultate foarte bune.

Tamara, București

Sunt medic stomatolog, acum pensionar. Timp de 30 de ani am locuit și profesat în Suedia, iar faptul că suplimentele NordicMed Pharma sunt norvegiene, m-a convins sa le încerc. Iau deja Omega Marine™ de câteva luni în mod regulat și sunt încântat de calitatea produsului. L-aș recomanda tuturor – după o anumită vârstă, cu toții avem nevoie de acest supliment.

Florin, Piteşti

Despre OmegaMarine™ am aflat în urma ofertei pe care am primit-o prin poștă. Când am văzut toate beneficiile pe care le oferă produsul, nu am stat prea mult pe gânduri. Mi-a plăcut mult și procesul prin care am comandat.

Elena, Breaza

Sunt inginer, cu 39 de ani de experiență în domeniul instalațiilor sanitare. Am ales OmegaMarine™, pentru că eram în căutare de Omega. A fost o chestie și de intuiție, ceva anume mi-a spus că acest produs este potrivit pentru mine. Am avut dreptate, nu m-a dezamăgit deloc.

Ioana, Bucureşti

Mod de Utilizare: 2 capsule moi pe zi.
Compozitie:
Ingrediente activeCant./doză (2 capsule)%VNR*
Ulei de pește (53,33% ulei de somon norvegian TG, 46,67% ulei concentrat de pește EE) 1050 mg**
  Ulei de pește490 mg**
  Ulei de somon(pește)560 mg**
  Omega-3380 mg**
  EPA160 mg**
  DHA115 mg**
  DPA10 mg**
  Omega-670 mg**
  Omega-9210 mg**
  Omega-730 mg**
Vitamina D5 mcg100

*Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

**doza zilnică nu a fost stabilită

Ingrediente: ulei de pește (ulei de somon norvegian TG, ulei de pește EE concentrat); Capsulă: gelatină, glicerol, astaxantină, apă purificată, ulei de somon (pește), vitamina D3/colecalciferol

Atenționări!
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Destinat adulților.

Păstrare: A se păstra într-un loc uscat la o temperatură sub 25°C, la loc ferit de lumină și umezeală.

Producător
PHARMATECH AS
Vallehellene 4, N-1664 Rolvsoy,
Norvegia,
P.O. box 85
Tel./ Fax. +4769360200/+4769360209

Pentru
Natural Pharmaceuticals
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia,
Polonia

Deținător Notificare: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia,
Polonia
www.nordicmed.ro

OmegaMarine™ Premium este un supliment alimentar înregistrat oficial în România.
Certificat Notificare Seria AC Nr. 3300/11.08.2022

DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic), acizi din familia omega-3, sunt acizi grași polinesaturați, pe care organismul nostru nu îi poate produce singur. Prin urmare, trebuie furnizaţi organismului prin alimentaţie.

Acești acizi grași omega-3 cu valoare ridicată sunt importanți pentru corpul nostru, deoarece susțin funcționarea corectă a inimii1, a creierului2 și a vederii3.

Cea mai bună sursă este peștele. O dietă sănătoasă, variată, bogată în pește marin gras bogat în omega-3, sau eventual completarea acesteia cu suplimente OmegaMarine™, poate ajuta a furniza organismului acizii omega-3 de care are nevoie.

1 Acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la funcția normală a inimii. Efectele benefice se obţin în condiţiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA și DHA.
2 Acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la menținerea funcției normale a creierului. Efectul benefic se obţine în condiţiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA.
3 Acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la menținerea vederii normale. Efectul benefic se obţine în condiţiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA.

OmegaMarine™ este fabricat din somon norvegian de înaltă calitate, folosind un proces de producție unic. Somonul viu vine direct din mare la fabrică, de unde extragem uleiul de pește proaspăt. Uleiul SALfresh® este produs în doar 75 de minute de când somonul este pescuit din ocean. Un timp atât de scurt de la pescuire până la extragerea uleiului garantează cea mai înaltă calitate a suplimentului!

OmegaMarine™ este îmbogățit cu vitamina D pentru a sprijini funcționarea adecvată a sistemului imunitar.

Fiecare lot de producție de OmegaMarine™ este 100% controlat și verificat. Este extrem de important să fii sigur, atunci când te hotărăști cu privire la suplimentele alimentare, că suplimentul ales îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate.

OmegaMarine™ este disponibil în capsule mici, uşor de înghițit. Spre deosebire de capsulele mari cu gust intens de peşte, nu lasă un gust neplăcut.

Două capsule pe zi sunt suficiente pentru a vă completa dieta cu porția zilnică recomandată de acizi grași omega-3 cu valoare ridicată.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

O dietă echilibrată și un stil de viață sănătos sunt foarte importante.

Cele mai bune surse de acizi grași omega-3 sunt peștele marin gras, cum ar fi somonul, tonul și macroul. Includerea lor în dieta zilnică este o idee foarte bună.

Cu toate acestea, trebuie să rețineți că pentru a asigura un nivel adecvat de omega-3 în organism, astfel de pești ar trebui să apară pe masă de cel puțin 2-3 ori pe săptămână.

Sursa: Rezumatul recomandărilor nutriţionale disponibil în raportul Comisiei Uniunii Europene https://knowledge4policy.ec.europa.eu/health-promotion-knowledge-gateway/food-based-dietary-guidelines-europe-table-9_en

Doza zilnică recomandată, 2 capsule de OmegaMarine™, conține 115 mg DHA și 160 mg EPA.

Acizii grași Omega-3 sunt un nutrient extrem de important și, prin urmare, sunt recomandați bărbaților, femeilor și copiilor. Consumul de pește în România este mult mai scăzut decât media UE1. Aceasta înseamnă că majoritatea oamenilor ar trebui cel puțin să ia în considerare suplimentarea cu acizi grași omega-3, precum OmegaMarine™, pentru a-și completa dieta cu aceste componente importante pentru organismul nostru.

Acizii din familia omega-3 (DHA și EPA) sunt importanți pentru inimă2, creier3 și vedere4.

1 Sursa: https://ec.europa.eu/oceans-and-fisheries/facts-and-figures/facts-and-figures-common-fisheries-policy/consumption_en [accesat: 07.04.2022]
2 Acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la funcția normală a inimii. Efectele benefice se obţin în condiţiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA și DHA.
3 Acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la menținerea funcției normale a creierului. Efectul benefic se obţine în condiţiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA.
4 Acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la menținerea vederii normale. Efectul benefic se obţine în condiţiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.O dietă echilibrată și un stil de viață sănătos sunt foarte importante.

Acizii grași Omega-3 sunt foarte importanți pentru sănătatea noastră. Dar nu toți acizii omega-3 sunt la fel de buni, trebuie să știți cărora să le acordați o atenție deosebită.

Există două surse principale de acizi grași omega-3 – plante și animale marine. Animalele marine (de exemplu, peștele de mare gras) sunt o sursă de DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic), în timp ce plantele sunt o sursă de ALA (acid α-linolenic). Corpul nostru poate converti ALA în EPA, dar acest proces este foarte ineficient.

Omul de știință norvegian Dr. Nils Home a arătat că doar 1% din ALA poate fi convertit cu succes în EPA. Mai mult, el a demonstrat că prin consumul unei porții de somon, nivelul acizilor grași omega-3 din sânge poate crește chiar și pentru câteva zile. În timp ce ALA trece prin organism într-o singură zi.

Desigur, ALA derivat din plante (sursele includ nuca, semințele de chia, soia și semințele de in) este o opțiune mai bună pentru vegetarieni și vegani, dar fiți conștienți de faptul că aceste surse nu sunt la fel de eficiente precum peștele marin gras.

De asemenea, este important de știut că nu fiecare pește are același nivel ridicat de acizi grași omega-3; cele mai bune surse sunt heringul, macroul, somonul, sardinele, tonul și anghila.

Acidul ALA este, de asemenea, important pentru organismul nostru, dar ar trebui să fim conștienți că nu poate înlocui DHA și EPA.

Organismele noastre nu pot produce singure acizi grași omega-3, trebuie să-i primească din alimente. Prin urmare, o alimentație sănătoasă, bogată în pește de mare gras, este foarte importantă. Dacă peștele nu este foarte des pe masă, luați în considerare suplimentarea cu acizi grași omega-3, cum ar fi OmegaMarine™.

Surse:

  1. Nettleton JA. Omega-3 fatty acids: comparison of plant and seafood sources in human nutrition. J Am Diet Assoc. 1991 Mar;91(3):331-7. PMID: 1825498. [accesat: 21.20.2020]
  2. Mercola J. Differences between Omega-3 Fats from Plants and Marine Animals. 11.09.2016. https://www.organicconsumers.org/news/differences-between-omega-3-fats-plants-and-marine-animals [accesat: 21.10.2020]
  3. Marine Omega-3 vs. plant Omega-3, what’s the difference?, https://www.abouthealth.co.nz/blog/post/marine-omega-3-vs-plant-omega-3-whats-difference.html [accesat: 21.10.2020]

Acizii grași Omega-3 (DHA și EPA) sunt un nutrient important. Din păcate, organismul nostru nu îi poate produce singur, așa că trebuie furnizaţi prin alimente. Cea mai bună sursă a acestora este peștele marin gras, precum tonul, somonul sau macroul. Ar trebui să fie prezenți pe masa noastră de 2-3 ori pe săptămână.

Acizii grași Omega-3 (DHA și EPA) sunt importanți pentru inimă1, creier2 și vedere3.

1 Acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la funcția normală a inimii. Efectele benefice se obţin în condiţiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA și DHA.
2 Acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la menținerea funcției normale a creierului. Efectul benefic se obţine în condiţiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA.
3 Acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la menținerea vederii normale. Efectul benefic se obţine în condiţiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA.

Cea mai bună sursă de acizi grași omega-3 de înaltă calitate (DHA și EPA) sunt peștele de mare gras, cum ar fi tonul, somonul, macroul sau heringul. Pentru a asigura nivelul adecvat de acizi grași omega-3 în organism, aceștia ar trebui să fie prezenți pe masa noastră de cel puțin 2 ori pe săptămână.

Dacă nu este cazul, merită să luați în considerare suplimentele alimentare, cum ar fi OmegaMarine™. Două capsule pe zi vor ajuta la completarea dietei cu acești acizi grași valoroși.

Porția zilnică recomandată de OmegaMarine™, 2 capsule, conține 5 µg de vitamina D.

Nu. OmegaMarine™ nu este potrivit pentru vegetarieni deoarece conține ulei de somon.

Nu, puteți cumpăra suplimentele NordicMed Pharma doar direct de la noi, cu livrare direct la dumneavoastră acasă.

Doza zilnică recomandată de OmegaMarine™ este de două capsule mici, ușor de înghițit, pe zi.

Veţi primi coletul prin curier rapid la adresa indicată în comanda dumneavoastră în maxim 30 de zile de la plasarea comenzii. Cu toate acestea, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că transporturile suplimentelor noastre ajung cât mai repede posibil și marea majoritate ajung la destinatar în 7-10 zile.

Necesarul pentru 1 an de OmegaMarine™ Premium

Da, vreau să comand necesarul pentru un an (720 comprimate) de OmegaMarine™ Premium pentru 1198,80 lei. Nu trimit banii la primirea comenzii. Voi plăti produsul în termen de 14 zile pe baza facturii pe care o voi primi. Nu sunt obligat să cumpăr nimic în viitor. Mă pot retrage din contract în termen de 14 zile de la primirea produsului și trebuie să returnez produsul în următoarele 14 zile.

Prin furnizarea numărului meu de telefon / adresei de e-mail, declar că sunt de acord să primesc informaţii despre promoțiile și produsele NordicMed Pharma la numărul de telefon și / sau adresa de e-mail furnizate și mă pot dezabona de la primirea acestor informaţi în orice moment la dpo@nordicmed.ro.

  • Livrare la dvs. acasă
  • Peste 10 ani de experienţă
  • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului