ProLetto® Plus pentru 1 an

De ce să alegeţi ProLetto® Plus

 • Ingrediente active cu efecte documentate
 • Ingredientele ProLetto® Plus contribuie la menținerea funcţionării normale a prostatei și a sistemului urinar
 • Doar 1 tabletă pe zi
 • Recomandat tuturor bărbaților cu vârsta peste cincizeci de ani

ProLetto® Plus este o combinaţie unică de 5 ingrediente naturale: licopenă, inulină, zinc, seleniu şi extras de Saw Palmetto. Ingredientele suplimentelui ProLetto® Plus contribuie la menţinerea funcţionării normale a sistemului urinar, a prostatei, a sanătăţii sistemului reproductiv, precum şi la menţinerea concentraţiei normale de testosteron şi a funcţionării normale a sistemului imunitar.

ProLetto® Plus este un supliment alimentar creat special pentru barbati. Conţine o combinatie de 5 ingrediente naturale cu efecte documentate.

Rolul, pe care ingredientele-cheie conţinute de ProLetto® Plus, îl au în organismul uman, a fost avizat favorabil în mențiunile de sănătate emise de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA):

 • Seleniul contribuie la spermatogeneza normală.
 • Zincul contribuie la menținerea fertilității și reproducerii normale.
 • Zincul contribuie la menținerea concentraţiilor normale de testosteron din sânge.
 • Seleniul și zincul contribuie la menținerea sănătăţii părului.
 • Zincul contribuie la procesul de diviziune celulară.
 • Seleniul și zincul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Extrasul de Saw Palmetto este o substanţă eficientă şi naturală, care reduce simptomele produse de mărirea glandei prostatei. Numeroase studii au confirmat efectele şi siguranţa administrării extrasului de Saw Palmetto. Boabele de palmier pitic conţin aşa-numiţii “steroli” care sunt benefici pentru prostată.

„Îngrijirea prostatei este foarte importantă, în special după vârsta de 50 de ani. Consider că este important să se consume suplimente pentru o bună funcţionare a sistemului urinar. Eu am ales suplimentele alimentare Natural Pharmaceuticals. Am încredere în această companie şi sunt mulţumit de produsele sale. În urmă cu câteva luni, am comandat pentru prima dată suplimentele ProLetto® Plus. Acum pot spune că mi-au fost benefice. Îmi plac şi le recomand şi prietenilor mei.”

Dl. Ivan, Zagreb, Croaţia

„ProLetto® Plus mă ajută în fiecare zi. Am 58 ani şi am probleme cu prostata. Am decis să comand ProLetto® Plus pentru un an. Cred că oamenii încă se simt stânjeniţi să discute această problemă. Femeile poate sunt mai deschise. Adevărul este că bărbaţii trebuie să se îngrijească de sănătate şi să prevină orice posibil risc. ProLetto® Plus este un ajutor excelent.”

Dl. Rolands, Aristava, Lituania

„Am început să consum produsele Natural Pharmaceuticals în urmă cu cinci ani şi afirm cu mândrie că nu există niciun produs din această gamă pe care nu l-am comandat. ProLetto® Plus nu este o excepţie!“

Dl. Lajos, Tahitótfalu, Ungaria

ProLetto® Plus

60 comprimate

Un comprimat conţine:

Ingrediente1 comprimat% VNR **
Extract de Saw Palmetto (Serenoa repens)160,0 mg*
Inulină (din rădăcinile Cichorium intybus L.)112,0 mg*
Zinc (citrat de zinc)12,5 mg125%*
Licopen (din fructul Lycopersicon esculentum)2,0 mg*
Seleniu (Selenit de sodiu)50,0 μg90%

* Valoarea Nutrițională de Referință nu a fost determinată
** Valoarea Nutrițională de Referință

Consumul zilnic recomandat: 1 comprimat pe zi.

Ingrediente: extract de Saw Palmetto (Serenoa repens), inulină, celuloză microcristalină (agent de îngrosare), citrat de zinc, extract de fructe de roșie (Lycopersicon esculentum), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), stearat de magneziu (agent de îngrosare), selenit de sodiu, HPMC (hidroxipropilmetilceluloză – agent de glazurare).

Cantitate netă: 27g (60 comprimate de 450 mg fiecare)

Atenționări!
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Produsul este destinat bărbaților peste 50 de ani.

Păstrare: A se păstra într-un loc uscat, la o temperatură sub 25°C, la loc ferit de lumină și umezeală. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Notă: Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată şi diversificată. Un regim alimentar echilibrat şi un stil de viață sănătos sunt foarte importante.

Număr lot producție și data limită de consum: pe ambalaj.

Fabricat în Norvegia de Pharmatech A.S.

Distribuitor exclusiv: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.

ProLetto® Plus este un supliment alimentar înregistrat oficial în România. Certificat Notificare Nr.: Serie AC Nr. 2922/23.11.2021

Formula ProLetto® a fost dezvoltată în Norvegia. Fiecare ingredient a fost atent selectat.

ProLetto® este o combinație completă de nutrienți concepută pentru a ajuta la susținerea sănătății masculine (în special a prostatei) după 50 de ani.

De fiecare dată când dezvoltăm un nou supliment alimentar, ne propunem să alegem doar ce este mai bun.

Dacă ești bărbat peste 50 de ani, ProLetto® este un supliment alimentar care a fost conceput special pentru tine, pentru a te ajuta să-ți menții sănătatea.

Da! ProLetto® a fost conceput special pentru bărbații maturi. Pentru a-i ajuta să aibă mai multă grijă de ei înșiși.

Principalele ingrediente ale ProLetto® Plus sunt extrasul de Saw Palmetto, licopena, zincul și seleniul.

 • contribuie la spermatogeneza normală
 • contribuie la menţinerea sănătăţii părului
 • contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar
 • contribuie la menţinerea fertilității și reproducerii normale
 • contribuie la menţinerea concentraţiilor normale de testosteron din sânge
 • contribuie la menţinerea sănătăţii părului
 • contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar

Rezultatele variază de la individ la individ, dar în cele mai multe cazuri ne așteptăm ca efectele benefice ale nutrienților din ProLetto® să se acumuleze în câteva săptămâni, cu rezultate vizibile în una până la trei luni.

Pachetul pentru 1 an de ProLetto®Plus este format din 360 de comprimate. Acestea sunt ambalate în blistere (30 comprimate fiecare) și plasate în cutii de carton, două blistere per cutie. Deci, la comanda unui pachet de ProLetto® Plus pentru 1 an, veți primi 6 cutii cu câte 2 blistere în fiecare. Doza zilnică recomandată este de 1 comprimat mic, ușor de înghițit, pe zi.

Doza zilnică recomandată este de 1 comprimat mic ușor de înghițit pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Dificultatea de a înghiți comprimate sau capsule este o experiență destul de comună. Vă recomandăm, după ce ați mestecat unele alimente (de exemplu, banane), chiar înainte de a înghiți, introduceți comprimatul în gură și înghițiți-l împreună cu alimentele mestecate, urmate de puțin lichid. Gâtul se deschide mai larg pentru a înghiți alimentele mestecate și astfel comprimatul ar trebui să coboare mai ușor. Alternativ, comprimatul poate fi înghițit cu lichide mai groase, cum ar fi iaurturi sau smoothie-uri. Dacă acest lucru nu vă ajută, puteți să zdrobiți comprimatul și să-l amestecați într-un iaurt.

Comprimatele se păstrează cel mai bine la/sub 25 °C, ferite de lumina soarelui și căldură directă. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

Nu! ProLetto® Plus nu este potrivit pentru vegetarieni.

Necesarul pentru 1 an de ProLetto® Plus

Da, vreau să comand necesarul pentru un an (360 comprimate) de ProLetto® Plus pentru 1435,20 lei. Nu trimit banii la primirea comenzii. Voi plăti produsul în termen de 14 zile pe baza facturii pe care o voi primi. Nu sunt obligat să cumpăr nimic în viitor. Mă pot retrage din contract în termen de 14 zile de la primirea produsului și trebuie să returnez produsul în următoarele 14 zile.

Prin furnizarea numărului meu de telefon / adresei de e-mail, declar că sunt de acord să primesc informaţii despre promoțiile și produsele NordicMed Pharma la numărul de telefon și / sau adresa de e-mail furnizate și mă pot dezabona de la primirea acestor informaţi în orice moment la dpo@nordicmed.ro.

 • Livrare la dvs. acasă
 • Peste 10 ani de experienţă
 • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului