FlexiMed pentru un an

FlexiMed sprijină buna funcționare a organismului dumneavoastră.

Evaluare: 5 din 5.

De ce merită să alegeți FlexiMed?

 • Acțiunea documentată a ingredienţilor activi
 • Conceput special pentru a susţine sistemul osos
 • Benefic pentru cartilajul articular
 • Are un conținut ridicat de glucozamină,
 • Conţine calciu marin și colagen de tip II

74,5% dintre europeni recunosc că suferă din când în când de dureri musculare, osoase sau articulare. Unul din trei români crede că asemenea dureri îi reduc confortul vieții în mod semnificativ.1

FlexiMed este o formulă norvegiană unică, bazată pe 8 ingrediente active, special selectate pentru a vă susține oasele2, cartilajul articulaţiilor3 și mușchii2

Susţine oasele

 • Calciul, magneziul, manganul şi vitamina D ajută la menținerea sănătăţii sistemului osos.
 • Vitamina C ajută la producerea corectă de colagen pentru a asigura buna funcționare a sistemului osos.

Susţine articulațiile

 • Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea omptimă a ligamentelor3.

Benefic pentru mușchi

 • Calciul, magneziul şi vitamina D contribuie la menținerea funcției normale a sistemului muscular.

FlexiMed are un conținut ridicat de glucozamină și calciu marin. Calciul marin este extras printr-un procedeu special, brevetat, din oase de somon norvegian. Calciul marin este unic, deoarece este identic cu cel produs natural de corpul uman. Datorită acestui fapt, este ușor absorbit de corpul nostru.

Cartilajul articular este un tip special de țesut conjunctiv care absoarbe șocul și permite mișcarea în interiorul articulației. Acesta are o rezistență ridicată la abraziune, însă, cu cât înaintăm în vârstă, cu atât devine mai slab. Totuși, îl puteți ajuta să se refacă cu o dietă adecvată. Efectul colagenului de tip II îmbogățit cu vitamina C este deosebit de benefic. Ambele ingrediente fac parte din formula FlexiMed.

1 1 EUMUSC “Musculoskeletal Health in Europe” Report v 5.0 http://eumusc.net/

2 FlexiMed este o sursă de calciu. Conform Regulamentului Parlamentului și al Consiliului European (UE), aportul zilnic recomandat de calciu este de 800 mg. 3 comprimate FlexiMed pe zi furnizează 15% din aportul zilnic recomandat de calciu.

FlexiMed este o sursă de magneziu. Conform Regulamentului Parlamentului și al Consiliului European (UE), aportul zilnic recomandat de, magneziu este de 375 mg. 3 tablete FlexiMed pe zi furnizează 67% din aportul zilnic recomandat de magneziu.

FlexiMed este o sursă de mangan. Conform Regulamentului Parlamentului și al Consiliului European (UE), aportul zilnic recomandat de mangan este de 2 mg. 3 comprimate FlexiMed pe zi furnizează 100% din aportul zilnic recomandat de mangan.

FlexiMed este o sursă de vitamina D. Conform Regulamentului Parlamentului și al Consiliului European (UE), aportul zilnic recomandat de vitamina D este de 5 µg. 3 comprimate FlexiMed pe zi furnizează 100% din aportul zilnic recomandat de vitamina D.

3 FlexiMed este o sursă de vitamina C. Conform Regulamentului Parlamentului și al Consiliului European (UE), aportul zilnic recomandat de vitamina C este de 80 mg. 3 comprimate FlexiMed pe zi furnizează 100% din aportul zilnic recomandat de vitamina C.

Sursa: Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului (UE) nr. 1169/2011 din 25 octombrie 2011.

Cred că suplimentele Natural Pharmaceuticals sunt cu adevărat bune și eficiente, așa că le recomand tuturor.

Dna. Mirosława, Sokołów Podlaski

Am luat FlexiMed nouă luni. Cred că ar trebui să vă susțineți organismul. În plus, mulți oameni îmi spun că, în loc să îmbătrânesc, sunt din ce în ce mai tânăr, ceea ce este cea mai bună dovadă că acest consum regulat de suplimente funcționează excelent pentru mine.

Dl. Zbysław, Legionowo

Îmi convine livrarea direct la domiciliu și faptul că această companie are inițiativă. Totul este adaptat clientului.

Dna Ewa, Radom

Ingrediente: sulfat de glucozamină; clorură de potasiu; pulbere din oase de pește; oxid de magneziu; vitamina C/ acid ascorbic; agenți de îngroșare: celuloză microcristalină, săruri de magneziu ale acizilor grași; agent de încărcare: inulină; agenți antiaglomeranți: fosfat tricalcic; dioxid de siliciu; rădăcina de ghimbir (Zingiber officinale); potențiator de aromă: lămâie/vanilie; colagen hidrolizat tip II; agenți de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză; coloranți/dioxid de titan; complex de cupru și clorofiline; sulfat de mangan; vitamina D3/colecalciferol

Consumul zilnic recomandat: 3 comprimate pe zi.

Ingrediente activeCantitate/Doză% VNR *
Sulfat de glucozamină800 mg
inclusiv
Glucozamină471 mg
Făină de somon600 mg
cu un conținut de calciu de120 mg15
Magneziu250 mg67
Vitamina C80 mg100
Ghimbir praf25 mg
Colagen hidrolizat tip II10 mg
Mangan2 mg100
Vitamina D5 µg100

* VNR – (Valoarea Nutrițională de Referință calc. cf. Regulament 1169/2011)

Cantitate netă: 486 g (900 mg fiecare)

Atenționări!

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Produs contraindicat persoanelor alergice la pește!

Păstrare:  A se păstra într-un loc uscat la o temperatură sub 25°C, la loc ferit de lumină și umezeală. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Numărul lotului de producție și data de expirare: pe ambalaj.

Fabricat în Norvegia de Pharmatech A.S.

Distribuitor exclusiv: Natural Pharmaceuticals Sp. z.o.o.

FlexiMed este un supliment alimentar înregistrat oficial în România.

Certificat Notificare SNPMAPS Serie: AA 14515/11.01.2021

Formula produsului FlexiMed a fost creată în Norvegia. Fiecare ingredient a fost atent selectat. Acest lucru se aplică atât ingredientelor principale, cum ar fi glucozamina, colagenul de tip II și calciul marin, cât și ingredientelor secundare utilizate pentru acoperirea comprimatelor (pentru a fi înghițite mai ușor).

Rezultatele variază de la individ la individ, dar, în majoritatea cazurilor, ne așteptăm ca efectele benefice ale nutrienților din FlexiMed să se acumuleze în câteva săptămâni, cu rezultate vizibile de la o lună la trei luni.

Pachetul de 1 an FlexiMed conține 1080 comprimate. Comprimatele sunt ambalate în două recipiente, a câte 540 de comprimate fiecare. Doza zilnică recomandată este de 3 comprimate pe zi.

Pachetul pentru o lună de FlexiMed conține 90 de comprimate. Doza zilnică recomandată este de 3 comprimate pe zi.

Doza zilnică recomandată este de trei comprimate pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Dificultatea de a înghiți comprimatele sau capsulele este o experiență destul de comună. Vă recomandăm, după ce mestecați niște alimente (de exemplu, banana), chiar înainte de a înghiți, introduceți comprimatul în gură și înghițiți-l împreună cu alimentele mestecate, urmat de ceva lichid. Gâtul se deschide mai larg pentru a înghiți mâncarea mestecată și astfel tableta sau capsula ar trebui să coboare cu mai mare ușurință. Alternativ, tableta sau capsula pot fi înghițite cu lichide mai groase, cum ar fi iaurturi sau piureuri.

Comprimatele se păstrează cel mai bine la temperatura de/sub 25 ° C, protejate de lumina soarelui și căldura directă. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

Nu. FlexiMed nu este potrivit pentru vegetarieni, deoarece o parte din ingrediente sunt pe bază de pește.

Necesarul pentru 1 an de FlexiMed

Da, vreau să comand necesarul pentru un an (1080 comprimate) de FlexiMed pentru 1558,80 lei. Nu trimit banii la primirea comenzii. Voi plăti produsul în termen de 14 zile pe baza facturii pe care o voi primi. Nu sunt obligat să cumpăr nimic în viitor. Mă pot retrage din contract în termen de 14 zile de la primirea produsului și trebuie să returnez produsul în următoarele 14 zile.

Prin furnizarea numărului meu de telefon / adresei de e-mail, declar că sunt de acord să primesc informaţii despre promoțiile și produsele NordicMed Pharma la numărul de telefon și / sau adresa de e-mail furnizate și mă pot dezabona de la primirea acestor informaţi în orice moment la dpo@nordicmed.ro.

 • Livrare la dvs. acasă
 • Peste 10 ani de experienţă
 • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului