ReduXin Forte pachetul pentru 2 luni

ReduXin Forte Formulă unică cu triplu efect:

1 Reduce senzaţia de foame şi ajută la scăderea în greutate

Glucomananul în contextul unei diete cu restricții de calorii contribuie la pierderea în greutate.1

2 Reduce apetitul pentru dulciuri

Cromul contribuie la metabolismul normal al micronutrienţilor şi la menţinerea concentraţiilor normale ale glucozei din sânge.

3 Susţine metabolismul energetic normal

Vitaminele B3 (niacina) şi B12 contribuie la metabolismul energetic normal şi la reducerea oboselii şi extenuării.

Ce este glucomananul?

Glucomananul este o fibră care se regăseşte în rădăcinile frumoasei plante de culoare violet închis Amorphophallus paeoniifolius, cunoscută şi ca picior de elefant sau rădăcină konjac.

Este o plantă tropicală bulboasă care creşte în principal în Africa, Asia de Sud-Est şi insulele tropicale din Pacific.

În aceste părţi ale lumii, este o legumă populară în diferite bucătării naţionale. În Japonia, se foloseşte în producţia tăieţeilor fără calorii Shirataki.

Glucomananul este unic!

Konjacul este folosit într-o mare măsură şi în medicina indiană. Este un binecunoscut remediu în toate cele trei şcoli principale de medicină tradiţională din India: Ayurveda, Siddha şi Unani.

Ceea ce face fibra de glucomanan eficientă pentru scăderea în greutate este vâscozitatea sa excepţională şi capacitatea uimitoare de absorbţie a apei. Umple stomacul, dă senzaţie de saţietate şi astfel mâncaţi mai puţin.

Scăderea în greutate fără senzaţie de foame!

Cea mai mare problemă în procesul de scădere în greutate este senzaţia de foame.

Glucomananul îşi schimbă consistenţa în gel când absoarbe apă. Umple stomacul şi dă o senzaţie de saţietate, uşurând procesul de reducere a cantităţii de calorii consumate.

Glucomananul are proprietăţi caracteristice fibrelor solubile care vă ajută să scădeţi în greutate: conţine puţine calorii, umple stomacul şi dă senzaţia de saţietate şi astfel mâncăm mai puţin, asemenea altor fibre solubile, limitează absorpţia de grăsimi şi proteine.

Cum se foloseşte ReduXin Forte?

Trebuie să luați 2 capsule din suplimentul alimentar ReduXin® Forte de 3 ori pe zi cu 30-60 de minute înainte de masă. Este foarte important să luaţi capsulele cu 2 pahare de apă!

Nu luați mai mult de 6 capsule pe zi.

Nu luați mai mult de 6 capsule pe zi.

Glucomanan şi scăderea în greutate

Efect documentat

Glucomananul este singura substanţă care contribuie la scăderea în greutate aprobată de UE, iar principalele ingrediente ale ReduXin Forte au fost avizate favorabil de către Autoritatea Europeană pentru Siguranţă Alimentară.

Efectele glucomananului asupra scăderii în greutate au fost investigate prin mai multe studii clinice. Acestea reprezintă un standard în cercetarea umană. În cel mai mare dintre ele, s-a administrat aleatoriu unui număr de 176 persoane supraponderale sănătoase suplimentul pe bază de glucomanan sau un placebo ca parte dintr-o dietă hipocalorică2.

La finalul studiului de 5 săptămâni, rezultatele au fost prezentate pe scurt. Conform studiului, toate grupele testate cărora li s-a administrat glucomanan au pierdut mai mult în greutate decât grupul de control (cel căruia i s-a administrat un placebo).

2 Arnanson, A (2018). Glucomannan — Is It an Effective Weight Loss Supplement?, https://www.healthline.com/nutrition/glucomannan#effectiveness [accesat: 19.11.2020]

Studiul cu participarea persoanelor a indicat
că glucomananul combinat cu o dietă
corespunzătoare poate ajuta la scăderea în greutate!

ReduXin Forte

Supliment alimentar

Sprijină pierderea în greutate1

Doza zilnică recomandată:

2 capsule de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale. Împreună cu 1-2 pahare de apă.

Atenționări:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Produsul nu este destinat utilizării persoanelor cu vârsta sub 18 ani. Dacă sunteți gravidă, alăptați, luați orice medicamente sau sunteți sub supraveghere medicală, vă rugăm să consultați un medic sau un profesionist din domeniul sănătății înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați un medic dacă apar reacții adverse. Consumul excesiv poate avea un efect laxativ. Pentru persoanele care au dificultăți la înghițire sau în cazul în care alimentele sunt consumate cu apă insuficientă există riscul de sufocare.

Compoziția2 capsule%VNR*6 capsules%VNR*
Glucomanan din rădăcina lui Konjac1000 mg3000 mg
Niacină 5,3 mg33,116 mg100
Crom13 µg32,540 µg100
Vitamina B60,47 mg33,61,4 mg100
Vitamina B120,82 µg32,82,5 µg100

* VNR – Valoarea Nutrițională de Referință calc. cf. Regulament 1169/2011

Ingrediente: glucomanan din rădăcina Konjac (Amorphophallus konjac), gelatină de vită, agenți de îngroșare (celuloză, săruri de magneziu acizi grași), niacină (acid amidic nicotinic), crom (clorură de crom (III)), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), agent anti-aglomerare (dioxid de siliciu), vitamina B12 (metilcobalamină).

Ajută la pierderea în greutate

1Glucomananul în contextul unei diete cu restricții de calorii contribuie la pierderea în greutate.

Efectul benefic se obține cu un aport zilnic de 3 g de glucomanan în trei doze de câte 1 g fiecare, împreună cu 1-2 pahare de apă, înainte de mese și în contextul unei diete cu restricții de calorii. Consumul asociat cu multă apă este recomandat pentru a se asigura că substanța ajunge în stomac.

Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților.
Cromul contribuie la menținerea nivelului normal al glicemiei
Niacina, Vitamina B6, Vitamina B12 contribuie la metabolismul energetic normal

Atenționări!
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Păstrare:
A se păstra într-un loc uscat la o temperatură sub 25°C, la loc ferit de lumină și umezeală. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Producător
Pharmatech A.S.
Vallehellene 4, N-1664 Rolvsoy, Norvegia,
P.O. box 85
Tel./ Fax. +4769360200/+4769360209
Fabricat în Norvegia
Pentru: Natural Pharmaceuticals
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia, Polonia

Deținător Notificare:
Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
Domaniewska 28, 02-672 Varşovia,
Polonia
www.nordicmed.ro  

Certificat Notificare Seria AC Nr. 3151/18.04.2022

Cantitate netă: 108 g (180 capsule a 600 mg)

Formula ReduXin Forte a fost dezvoltată în Norvegia pentru a susţine persoanele care doresc să scadă eficient în greutate.

Prin ingrediente bune cu efect dovedit, susţine pierderea în greutate.

Glucomananul, principalul ingredient al ReduXin Forte, este o substanţă cu efecte avizate favorabil de EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranţă Alimentară).
ReduXin Forte a fost realizat pentru a susţine procesul de scădere în greutate.

ReduXin Forte este un supliment alimentar pentru adulţii care doresc să scape de kilogramele în plus.
Fiecare organism reacţionează diferit în funcţie de starea sănătăţii. Primele efecte ar trebui să se observe după o săptămână de la începerea consumului. După 5 săptămâni, trebuie să fie clar vizibile.

Însă, nu există miracole, ReduXin Forte nu funcţionează dacă nu este ajutat, este important aşadar să se combine cu o dietă hipocalorică. Este de asemenea important să se introducă activitatea fizică în rutină. Toate, desigur, în limitele propriilor capacităţi.
Nu, nu vor afla. Suplimentele noastre sunt livrate într-un ambalaj discret.
Nu, suplimentele NordicMed Pharma se pot achiziţiona direct de la noi cu livrare la domiciliu.
Desigur că nu, acesta nu este un abonament.

Veţi primi un singur pachet de ReduXin Forte de la noi, dacă nu aţi comandat desigur un alt produs.
Doza zilnică recomandată de ReduXin Forte este de două capsule de 3 ori pe zi, cu 30-60 minute înainte de mesele principale (mic dejun, prânz şi cină).

Este important să luaţi capsulele cu 2 pahare de apă.
Un flacon de ReduXin Forte conţine 180 capsule. Doza zilnică recomandată este de două capsule de 3 ori pe zi, cu 30-60 minute înainte de mesele principale (este important să se ia fiecare capsulă cu 2 pahare de apă).

Un flacon este suficient pentru o lună de suplimentare.
ReduXin Forte nu este destinat femeilor însărcinate şi care alăptează şi minorilor sub 18.

Dacă aveţi un tratament serios pentru diferite boli, nu trebuie să luaţi ReduXin Forte. Poate reduce gradul de absorbţie al medicamentelor.

În cazul în care luaţi medicamente, vă recomandăm să consultaţi medicul înainte de a începe suplimentarea.

Pentru persoanele care au dificultăți la înghițire sau în cazul în care alimentele sunt consumate cu apă insuficientă există riscul de sufocare.
Comanda va ajunge la adresa indicată în formularul de comandă în maximum 30 de zile de la data plasării comenzii. Însă, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că suplimentele sunt livrate cât mai curând posibil, iar în majoritatea cazurilor, livrările ajung la destinatar în 7-10 zile.

Necesarul pentru 2 luni de ReduXin Forte  (2 flacoane de 180 capsule)

Da, vreau să comand necesarul pentru două luni  (360 capsule) de ReduXin Forte pentru 399,80 lei. Nu trimit banii la primirea comenzii. Voi plăti produsul în termen de 14 zile pe baza facturii pe care o voi primi. Nu sunt obligat să cumpăr nimic în viitor. Mă pot retrage din contract în termen de 14 zile de la primirea produsului și trebuie să returnez produsul în următoarele 14 zile. 

Prin furnizarea numărului meu de telefon / adresei de e-mail, declar că sunt de acord să primesc informaţii despre promoțiile și produsele NordicMed Pharma la numărul de telefon și / sau adresa de e-mail furnizate și mă pot dezabona de la primirea acestor informaţi în orice moment la dpo@nordicmed.ro.

  • Livrare la dvs. acasă
  • Peste 10 ani de experienţă
  • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului