Clienţi mulţumiţi

Am achiziționat suplimentele OmegaMarine Forte+ pentru un an, cu plata în rate lunare. Le împart cu soția mea, vom lua fiecare câte 6 luni. Consider că este importantă consecvența atunci când vine vorba de consumul de suplimente. Plănuiesc să continui tratamentul și după terminarea stocului actual.

Dumitru, Comarnic, România

Sunt inginer, cu 39 de ani de experiență în domeniul instalațiilor sanitare. Am ales OmegaMarine Forte+, pentru că eram în căutare de Omega. A fost o chestie și de intuiție, ceva anume mi-a spus că acest produs este potrivit pentru mine. Am avut dreptate, nu m-a dezamăgit deloc.

Ioana, Bucureşti, România

Despre OmegaMarine Forte+ am aflat în urma ofertei pe care am primit-o prin poștă. Când am văzut toate beneficiile pe care le oferă produsul, nu am stat prea mult pe gânduri. Mi-a plăcut mult și procesul prin care am comandat.

Elena, Breaza, România

Sunt medic stomatolog, acum pensionar. Timp de 30 de ani am locuit și profesat în Suedia, iar faptul că suplimentele NordicMed Pharma sunt norvegiene, m-a convins sa le încerc. Iau deja Omega Marine Forte+ de câteva luni în mod regulat și sunt încântat de calitatea produsului. L-aș recomanda tuturor – după o anumită vârstă, cu toții avem nevoie de acest supliment.

Florin, Piteşti, România

Folosesc OmegaMarine Forte + deja de 5 ani. Nu mănânc suficient peşte, de aceea am ales suplimentul alimentar Omega-3, pentru întreţinerea inimii, a creierului şi a ochilor.

Mirosława şi fiica ei Młynary, Polonia

Am recomandat deja familiei mele produsele NordicMed Pharma. Dacă cineva mă întreabă ce companie ar trebui să folosească, nu ezit. Este o companie de încredere cu multă experienţă.

Jonas, Garliava, Lituania

Eu folosesc suplimentele alimentare ale companiei de mai bine de 10 ani și intenționez să continuu să le folosesc. Toate sunt produse în Norvegia și asta înseamnă o calitate bună.

Bogdan, Rumia, Polonia

Am ales OmegaMarine Forte + pentru că știu că Omega-3 este foarte important pentru sănătatea mea. Metoda de livrare și condițiile de plată sunt foarte convenabile pentru mine.

Liga, Rujiena, Letonia

Cred cu adevărat în OmegaMarine Forte + deja l-am recomandat familiei și prietenilor. Este bun pentru inima, ochii și mintea mea. Puteți simți efectele pozitive foarte repede.

Mirko, Karlovac, Croaţia

Cred că suplimentele alimentare ale companiei mă ajută să am grijă de sănătatea mea și acest lucru se vede. Personal m-am hotărât să iau OmegaMarine Forte + cât de mult timp pot.

Darko, Zagreb, Croaţia

  • Livrare la dvs. acasă
  • Peste 10 ani de experienţă
  • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului