Vitamina K2 Complex pentru un an

Vitamina K2 Complex: triplu ajutor pentru corpul dumneavoastră

Vitamina K2 Complex este un supliment alimentar norvegian care oferă avantajele combinate ale vitaminelor K, D şi tiaminei (B1). Ingredientul său principal, vitamina K, contribuie la coagularea normală a sângelui şi la menținerea sănătății sistemului osos.

De ce să alegeţi Vitamina K2 Complex 

Ajută la menţinerea sănătăţii oaselor

Vitamina K susţine metabolismul proteinelor, inclusiv a proteinelor responsabile de reglarea proceselor de mineralizare a oaselor. Aceste procese determină intensificarea asimilării calciului în oase şi contribuie la menţinerea sănătății acestora. În acelaşi timp, conform unor studii, se previne acumularea excesivă de calciu în pereţii vaselor de sânge.

Contribuie la sănătatea dinţilor şi muşchilor

Vitamina D contribuie la menținerea sănătății dinţilor şi la menținerea funcţiei normale a sistemului muscular.

Participă la procesul de coagulare a sângelui

Vitamina K este responsabilă de reglarea producţiei de protrombină – factorul cheie în coagularea sângelui, precum şi de susţinerea altor proteine implicate în acest proces.

Susţine absorbţia calciului

Vitamina D ajută la menţinerea concentrațiilor normale de calciu în sânge.

Susţine imunitatea corpului

Vitamina D contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Susţine sănătatea inimii

Tiamina, cunoscută şi ca vitamina B1, contribuie la funcţionarea normală a inimii.

Oasele noastre devin mai fragile odată cu înaintarea în vârstă

Pentru o funcţionare normală a sistemului nostru osos, avem nevoie de un echilibru între eliminarea ţesutului osos vechi şi formarea unui ţesut nou. Când creștem, formarea ţesutului osos este mai rapidă decât reabsorbţia. Aceste procese sunt mai mult sau mai puţin echilibrate la adulţii tineri.

Din nefericire, pe măsură ce înaintăm în vârstă, echilibrul se pierde. Măcinarea ţesutului osos devine mai rapidă, în timp ce formarea unui nou ţesut este mai lentă în corpul nostru. Aceasta are drept rezultat o masă osoasă mai redusă şi o calitate mai slabă a ţesutului.

În consecinţă, oasele noastre sunt mai puţin rezistente şi mai predispuse la accidente.

Vitaminele K şi D – susţinere optimă din interior

Oasele noastre se schimbă şi se regenerează permanent, fiind astfel important să le asigurăm cantitatea corespunzătoare de calciu. Fosfaţii de calciu reprezintă 80% din matricea intracelulară a ţesutului osos! Laptele pe care îl consumăm în speranţa de a avea dinţi mai puternici şi oase mai sănătoase, este o sursă importantă de calciu.

Însă, avem nevoie de vitamina D pentru a putea absorbi calciul şi este necesară o combinaţie de vitamina D şi K pentru absorbţia corespunzătoare a calciului în oase. Vitamina D susţine sănătatea oaselor. Contribuie şi la absorbția/utilizarea normală a calciului şi fosforului. Aceste componente minerale sunt importante pentru funcţionarea normală a oaselor şi pentru sănătatea dinţilor.

„Iau suplimentul de vitamina K2. Consider suplimentarea extrem de importantă. Ajută la completarea nutrienţilor lipsă din corp. În special a acelora pe care corpul nostru nu îi poate produce şi de care avem nevoie în viaţa de zi cu zi. Din propria experienţă, pot afirma că mă simt mult mai bine şi am observat diferenţa într-un timp foarte scurt!”

Helena din Siedlce, Polonia

„Am studii farmaceutice şi consider că persoanele de vârsta noastră trebuie să se ajute. De aceea, iau suplimente şi consum suplimentul de vitamina K2, ale cărui ingrediente îmi susţin sănătatea oaselor. Mă simt foarte bine în general. Am încredere în norvegieni şi în produsele lor. Norvegia este o ţară ecologică, de aceea ştiu că produsele fabricate acolo sunt de calitate superioară.”

Janusz din Wisła, Polonia

„Ştiu că vitamina K susţine funcţionarea normală a sistemului osos. De aceea, am ales suplimentele pe bază de vitamina K2 de la Natural Pharmaceuticals. Le iau de ceva timp şi sunt foarte mulţumită. Suplimentele reprezintă o modalitate eficientă de revigorare a sistemului nostru. Din nefericire, multe persoane încă nu cunosc această vitamină şi consider că este important să o luăm […].”

Barbara din Gielniow, Polonia

Compoziție1 capsulă% VNR *
Vitamina B11,1 mg100
Vitamina K100 μg133
Vitamina D5 μg100

*Valoarea Nutrițională de Referință

Ingrediente: MCT (Trigliceride cu catenă medie) din ulei de nucă de cocos, gelatină de porc, stabilizator: glicerol, menachinonă (menachinonă-7 din Bacillus subtilis natto), ceară de albine albă şi galbenă, stabilizator: dioxid de siliciu, clorhidrat de tiamină, coloranţi: oxizi şi hidroxizi de fier, filochinonă, colecalciferol.

Doză zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi.

Atenţionări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic..

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată şi variată. O dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos sunt foarte importante.

Produsul nu trebuie consumat de persoanele care iau anticoagulante ce conţin antagonişti ai vitaminei K (ex: warfarină și acenocumarol), de femeile însărcinate și de cele care alăptează. Persoanele care iau medicamente trebuie să consulte un medic înainte de a consuma acest produs. Contraindicat persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente. Pentru adulţi.

Vitamina K2 Complex este o sursă de vitamina B1. Conform regulamentului Parlamentului și Consiliului European (UE), aportul zilnic recomandat de vitamina B1 este de 1,1 mg. Consumul unei capsule de Vitamina K2 Complex, asigură aportul zilnic recomandat în proporție de 100%.

Vitamina K2 Complex este o sursă de vitamina K. Conform regulamentului Parlamentului și Consiliului European (UE), aportul zilnic recomandat de vitamina K este de 75 μg. Consumul unei capsule de Vitamina K2 Complex, asigură aportul zilnic recomandat în proporție de 133%.

Vitamina K2 Complex este o sursă de vitamina D. Conform regulamentului Parlamentului și Consiliului European (UE), aportul zilnic recomandat de vitamina D este de 5 μg. Consumul unei capsule de Vitamina K2 Complex, asigură aportul zilnic recomandat în proporție de 100%.

Sursa: Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului și Consiliului European din 25 octombrie 2011.

A se păstra într-un loc uscat şi ferit de lumină, la o temperatură sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Denumire lot şi data expirării: imprimate pe ambalaj.

Fabricat în Norvegia de Pharmatech A.S.
Distribuitor exclusiv: Natural Pharmaceuticlas Sp. z o.o.

Vitamina K2 Complex este un supliment alimentar înregistrat oficial în România. Certificat Notificare Nr. 5221/24.02.2022

Vitamina K este un grup de compuşi clinici insolubili în apă însă solubili în grăsimi, necesari pentru ca vitaminele să fie absorbite de corpul uman.

Acest grup include derivate de chinonă: filochinonă (K1) şi menachinonă (K2).

Vitamina K este probabil una dintre cel mai bine documentate vitamine. Susţine sistemul osos şi contribuie la coagularea normală a sângelui1.

Spre deosebire de alte vitamine care se dizolvă în grăsimi (şi sunt stocate de corp ca rezervă pentru perioadele de deficit), vitamina K nu este absorbită de corpul uman eficient, de aceea este foarte important să fie consumată regulat.

Pe lângă o dietă echilibrată, puteţi profita de suplimente pentru a asigura corpului doza adecvată de vitamina K.

1 Vitamina K contribuie la coagularea normală a sângelui. Vitamina K contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.

Vitamina D contribuie menținerea sănătății sistemului osos Contribuie şi la menţinerea unei absorbţii şi utilizări normale a calciului şi fosforului. Aceste componente minerale (vitamina K şi vitamina D) sunt importante pentru funcţionarea normală a sistemului osos şi pentru sănătatea dinţilor.

Învelişul produsului conţine gelatină de porc. În acest sens, produsul nu este adecvat pentru vegetarieni şi vegani.

Nu, suplimentele NordicMed Pharma sunt disponibile doar pentru comandă direct de la noi, cu livrare la domiciliu.

Doza zilnică recomandată de Vitamina K2 Complex este de o capsulă pe zi.

Veţi primi o sticlă de Vitamin K2 Complex care conţine 360 capsule. Astfel, produsul este suficient pentru 360 zile.

Produsul nu trebuie consumat de persoanele care iau anticoagulante ce conţin antagonişti ai vitaminei K (ex: warfarină și acenocumarol), de femeile însărcinate și de cele care alăptează. Persoanele care iau medicamente trebuie să consulte un medic înainte de a consuma acest produs. Contraindicat persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente. Pentru adulţi.

Comanda va ajunge la adresa indicată în formularul de comandă în maximum 30 de zile de la data plasării comenzii. Însă, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că suplimentele sunt livrate cât mai curând posibil, iar în majoritatea cazurilor, livrările ajung la destinatar în 10 zile.

Necesarul pentru 1 an de Vitamina K2 Complex

Da, vreau să comand necesarul pentru un an (360 capsule) de Vitamina K2 Complex pentru 1317,60 lei. Nu trimit banii la primirea comenzii. Voi plăti produsul în termen de 14 zile pe baza facturii pe care o voi primi. Nu sunt obligat să cumpăr nimic în viitor. Mă pot retrage din contract în termen de 14 zile de la primirea produsului și trebuie să returnez produsul în următoarele 14 zile.

Prin furnizarea numărului meu de telefon / adresei de e-mail, declar că sunt de acord să primesc informaţii despre promoțiile și produsele NordicMed Pharma la numărul de telefon și / sau adresa de e-mail furnizate și mă pot dezabona de la primirea acestor informaţi în orice moment la dpo@nordicmed.ro.

  • Livrare la dvs. acasă
  • Peste 10 ani de experienţă
  • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului