Produsele noastre

Suplimentele alimentare trebuie depozitate într-un loc răcoros și uscat și nu la îndemâna copiilor mici.

Cele mai multe suplimente alimentare NordicMed Pharma pot fi luate în orice moment al zilei, cu sau fără alimente. Toate informațiile relevante pot fi găsite pe ambalaj.

Noi vă recomandăm să luați suplimentele la micul dejun, deoarece ajută la formarea unui obicei și vă va fi mai ușor să vă amintiți de doza zilnică.

Nu, suplimentele alimentare nu sunt medicamente. Ele completează o dietă normală.

Vă rugăm să rețineți că:

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitori pentru o dietă variată. O dietă echilibrată și un stil de viață sănătos sunt foarte importante.

Acizii grași Omega-3 (EPA și DHA) ajută la menținerea sănătății inimii, așa cum este confirmat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor. Efectul benefic se obține cu un consum total de 250 mg de DHA și EPA pe zi. Această cerință este complet acoperită prin luarea a două capsule OmegaMarine Forte+ pe zi.


Numeroase studii clinice, analize sistematice, meta-analize și ghiduri ale societăților de cardiologie, inclusiv a Societății Române de Cardiologie indică o relație între consumul de acizi grași Omega-3 și menținerea sănătății sistemului cardiovascular.

Vă rugăm să rețineți că există mulți factori de risc pentru boală și schimbarea unuia dintre acești factori poate avea sau nu un efect benefic.

Există o diferență uriașă între suplimentele Omega-3 pe care le puteți cumpăra în România. Dacă ţineţi la sănătatea dvs. și vreți să nu fiți înșelat, trebuie să fiți atent la două lucruri.

În primul rând, verificați cât de mulți acizi graşi Omega-3, în special DHA și EPA, sunt conţinuţi în suplimentul pe care îl cumpărați. Uneori, suplimentele din această categorie care sunt populare în România au doar 20% Omega-3 într-o singură capsulă. Aceasta înseamnă că trebuie să luați mai multe (mai mult de dublu) pentru a obține aceeași doză ca cea conținută într-o capsulă OmegaMarine Forte +.Există, de asemenea, suplimente Omega-3 care nu sunt extrase din pește. Absorbția lor este mult mai slabă. Dacă anumite suplimente Omega-3 sunt atât de ieftine, întrebați-vă de ce? În al doilea rând, verificați prospețimea produsului. Peștele se descompune rapid, de aceea este important ca uleiul să fie presat cât mai repede posibil, pentru a evita acumularea de substanțe toxice.

Încercați să verificați unde, de către cine și cum este produs suplimentul dvs. Omega-3

Suplimentele alimentare care conțin acizi grași Omega-3 într-o capsulă trebuie păstrate la temperatura camerei, adică între 15 ° C și 25 ° C. Cel mai bine este să păstrați toate suplimentele susceptibile de oxidare într-o sticlă întunecată sau într-o cutie închisă care limitează expunerea la soare și la oxigen.

Absolut, acizii grași Omega-3 sunt esențiali pentru organismul uman la orice vârstă.

Cea mai bună sursă este peștele gras de apă sărată, cum ar fi tonul, somonul și macroul. Pentru a vă asigura că veți obține cantitatea potrivită de acizi grași Omega-3 în dieta dvs., ar trebui să consumați pește marin de înaltă calitate de 2-3 ori pe săptămână. Majoritatea românilor nu mănâncă atât de des peşte.

Prin urmare, merită să vă suplimentați dieta normală cu acizi grași Omega-3 de înaltă calitate, DHA și EPA. Aceştia au un efect benefic asupra inimii, creierului și vederii noastre.

OmegaMarine Forte + este produs în Norvegia din ulei de somon. La producția acestuia se folosește ulei SALfreshTM, caracterizat prin prospețimea incredibilă. Durează doar 75 de minute de la capturarea somonului până la extragerea uleiului.


Mai mult, OmegaMarine Forte + este primul și până acum singurul supliment Omega-3 din România, cu certificatul norvegian ORIVO, care confirmă originea uleiului de somon. Fiecare lot de producție este supus unor teste speciale într-un laborator independent, astfel încât puteți fi sigur că primiți un produs bun.

Un alt avantaj al OmegaMarine Forte + este capsula mică, ușor de înghițit, care nu lasă un gust neplăcut. Acest lucru ne diferențiază de uleiul de ficat de care vă amintiți din copilărie.

Suplimentele vegetale Omega-3 se bazează pe ulei de in și conțin în principal acid ALA. Corpul nostru este capabil să transforme ALA în DHA de mare valoare. Cu toate acestea, eficiența acestui proces este de doar 10%. Așadar, trebuie să consumi mult mai mult un astfel de supliment pentru a asigura aceeași doză de DHA care poate fi găsită în două capsule mici, ușor de înghițit OmegaMarine Forte +.


OmegaMarine Forte + este fabricat din ulei de somon proaspăt norvegian. Cantitatea de DHA și EPA (acizi Omega-3 cu valoare ridicată) în doar 2 capsule (250 mg în total) este suficientă pentru a completa dieta zilnică cu aceste ingrediente importante. DHA și EPA ajută la menținerea funcției normale a inimii. DHA ajută la menținerea funcției normale a creierului și a vederii.

OmegaMarine Forte + este un supliment de acizi grași Omega-3 DHA și EPA. Suplimentele alimentare completează o dietă normală.

Cercetările au confirmat efectul pozitiv al DHA și EPA asupra inimii, creierului și vederii. În comparație cu populațiile în care dietele nu conțin acizi grași Omega-3, populațiile cu dieta bogată în pește de apă sărată au rezultate cardiologice mult mai bune.

Nu există contraindicații.


Vă rugăm să rețineți că suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitori pentru o dietă variată. O dietă echilibrată și un stil de viață sănătos sunt foarte importante.

Nu există o adevărată tradiție de a mânca pește de apă sărată în bucătăria românească. Cu toate acestea, somonul, tonul, sardinele și macroul au un efect benefic asupra sistemului cardiovascular datorită conținutului ridicat de acizi grași omega-3 (DHA și EPA). Dacă nu mănânci pește des, OmegaMarine Forte + este perfect pentru tine.

Desigur. Chiar și când alăptează! Aportul matern DHA contribuie la dezvoltarea creierului fătului și a sugarului alăptat.

OmegaMarine Forte + poate fi luat în orice moment, cu sau fără mâncare. Cu toate acestea, vă recomandăm să luați suplimentele dimineața, cu micul dejun. Acest lucru vă va permite să vă formați un obicei și să nu uitați de doza zilnică de Omega-3.

Se poate. Nu aveți niciun risc în timp ce luați această doză. Vă rugăm să nu depășiți doza zilnică recomandată.

Dacă aveți îndoieli, consultați medicul.

Nu există contraindicații.

Medicamentele pentru osteoporoză conțin adesea o doză mare de vitamina D. OmegaMarine Forte + conține, de asemenea, vitamina D. Două capsule conțin 5 ug de vitamina D (200 de unități internaționale).

Recomandarea actuală a Echipei de suplimente alimentare este de până la 2000 UI de vitamina D în supliment alimentar pe zi pentru adulți (19-75 ani). Este chiar mai mare pentru persoanele supraponderale și persoanele în vârstă (peste 75 de ani) datorită sintezei mai slabe a pielii.

Dacă aveți îndoieli, consultați medicul.

Nu, nu ar trebui. Vă rugăm să nu depășiți doza zilnică recomandată.

În caz de diaree în timpul utilizării suplimentului, vă rugăm să vă adresați medicului.

Da. Capsulele nu afectează concentrația de zahăr. Conțin acizi grași, astfel încât aduc un aport de calorii

Dacă aveți îndoieli, consultați medicul.

  • Livrare la dvs. acasă
  • Peste 10 ani de experienţă
  • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului