OMEGA-3

Omega-3

Pentru o viaţă sănătoasă, combină activitatea fizică cu o alimentaţie echilibrată, bogată în acizi graşi Omega-3 (DHA & EPA). Aceştia ajută menţinerea unei inimi puternice, un creier eficient şi o vedere sănătoasă.

Acizi Omega-3 = inimă puternică + creier eficient + vedere bună

Gândește-te la inima ta

Este esențial să avem o inimă sănătoasă și de aceea trebuie să ne ocupăm de ea cât de mult putem. Ceea ce facem pentru sănătatea noastră în fiecare zi este foarte important. Să duci un stil de viață echilibrat este vital: activitatea fizică, evitarea stimulentelor, timp liber pentru relaxare, împreună cu o dietă bogată în acizi grași omega-3 dozaţi în mod corespunzător sunt elemente cruciale.

Numeroase studii subliniază relația puternică dintre consumul de acizi grași polinesaturați Omega-3 și menţinerea sănătăţii cardiovasculare. Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) a emis un aviz în care precizează că un consum zilnic de 250 mg EPA și DHA contribuie la buna funcționare a inimii

Omega-3 (DHA and EPA) supports your heart.

Omega-3 îți alimentează creierul

Se estimează că acidul gras DHA constituie aproape 60% din acizii grași din substanța cenușie, iar la persoanele cu demență a fost observată o scădere a acestuia. Mai mult, s-a raportat că o dietă bogată în acizi grași omega-3 are ca rezultat îmbunătățirea abilităților de învățare și memorie.

DHA ajută la menținerea funcționării corecte a creierului, fapt care a fost confirmat printr-o menţiune EFSA – un consum de 250 mg de DHA pe zi ajută la menținerea abilităților mentale și a funcțiilor cognitive, cum ar fi memoria, chiar și pentru adulții mai în vârstă și pentru copii.

Omega-3 (DHA) helps keep your brain in shape.

Acizi grași Omega-3 și vedere bună

Timpul indelungat petrecut în fața monitorului computerului sau la televizor, cititul, ca să nu mai vorbim de poluarea mediului și de avansarea în vârstă – toţi aceşti factori pot provoca un impact negativ asupra structurilor delicate ale ochilor.

Acizii polinesaturați din familia omega-3, în special acidul docosahexaenoic (DHA), sunt prezenți în retină și joacă un rol important în buna ei funcționare.

Numeroase studii susținute de avizul pozitiv emis de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA), demonstrează influența DHA asupra menținerii funcționării corecte a vederii.

Omega-3 (DHA) is good for your eyes.

Este important să ne amintim zilnic despre Omega-3

Gabriela Szabo – NordicMed Pharma Brand Ambassador

Dacă doriți să vă asigurați o porție zilnică adecvată de acizi Omega-3, trebuie să includeți acești acizi în meniul dvs. Acizii Omega-3 sunt prezenţi în legume, plante, pește și fructe de mare. Pentru a furniza cantitatea adecvată de acizi grași Omega-3 de origine marină, ar trebui să creşteţi consumul de pește și fructe de mare. Peștii grași, inclusiv somonul, heringul sau macroul conțin o cantitate importantă de Omega-3 (DHA și EPA). Este recomandat să îi consumați de 2-3 ori pe săptămână.

Totuşi, dacă, din orice motiv, peștele nu face parte din meniul dumneavoastră zilnic, merită să luați în considerare suplimentarea. Datorită lipsei enzimelor adecvate, organismul nostru nu poate produce acizi graşi Omega-3 singur. De aceea trebuie să obţinem acești acizi grași prin alimentaţie. Este important să nu uităm acest aspect.

Acizi grași Omega-3 de la NordicMed Pharma

Acizii grași Omega-3 reprezinta ingredientul alimentar cel mai documentat din lume. Datorită rolului semnificativ pe care Omega-3 îl joacă în organismul uman, am decis să introducem în oferta noastră un supliment alimentar bogat în DHA și EPA de origine marină – OmegaMarine Forte +.

Suplimentele noastre alimentare sunt produse în Norvegia, în conformitate cu Good Manufacturing Practice (GMP), standardul internațional aplicat în sectorul farmaceutic și alimentar. Acesta garantează cea mai înaltă calitate a produsului. Utilizăm numai materii prime pure, sigure, proaspete și naturale pentru a produce suplimentele noastre alimentare.


Cel mai bine vândut supliment alimentar Omega-3 din portofoliul nostru, OmegaMarine Forte+, a fost primul din lume care a primit cerificarea ORIVO. Este în continuare singurul supliment Omega 3 din România certificat ORIVO.

CERTIFICATUL ORIVO

Orivo

Natural Pharmaceuticals, care operează sub marca NordicMed Pharma în România, este prima companie din lume care a început să utilizeze teste de autenticitate pentru produsele care conțin ulei de somon. Calitatea acestor produse a fost confirmată pe deplin.

Uleiul de somon utilizat în timpul procesului de producție OmegaMarine Forte + a fost testat cu ajutorul celor mai moderne tehnici de laborator din lume.

OmegaMarine Forte + a fost certificat de ORIVO și i s-a acordat un număr de test individual, care confirmă specia și originea materiei prime utilizate pentru a produce suplimentul.

  • Livrare la dvs. acasă
  • Peste 10 ani de experienţă
  • Conceput şi produs în Norvegia
Relaţii Clienţi

031 229 74 44

(Luni – Vineri 9.00 – 18.00)
Protecţia Consumatorului